Vali Polat, Yilbasi Gecesi Çalisan Kamu Görevlilerini Ziyaret Etti

Yozgat Valisi Ziya Polat, 2021 yilinin son saatlerinde kentin huzuru ve güvenligi, vatandaslarin sagligi için çalisan kamu görevlilerini ziyaret ederek yeni yillarini kutladi.

Vali Polat, Yilbasi Gecesi Çalisan Kamu Görevlilerini Ziyaret Etti


Ilk olarak polis ve 112 Acil Çagri Merkezi’ni ziyaret eden Vali Ziya Polat, daha sonra Bozok Üniversitesi Arastirma ve Uygulama Hastanesi ile Yozgat Sehir Hastanesi’nde hasta ve saglik personellerinin yeni yilini kutladi. Uygulama noktasinda polis ve jandarma ekiplerini ziyaret eden Vali Polat, ekiplere görevlerinde basari dileklerinde bulundu. Vali Polat, yolcularin da yeni yilini kutladi.

Vali Polat’a Yozgat Belediye Baskani Celal Köse, Il Emniyet Müdürü Murat Esertürk’te eslik etti.

Ziyaret sonrasi açiklamalarda bulunan Vali Polat, “2021 yilinin son saatlerinde devletimizin, milletimizin emrindeki güvenlik güçleri ve saglik çalisanlarimizi ziyaret ettik. 2022 yili devletimize, milletimize, insanliga huzur ve baris, saglik getirir. Tüm milletimizin yeni yilini kutluyorum” dedi.



Yozgat Belediye Baskani Celal Köse de, “Tüm insanligimizin yeni yilini kutluyorum. Insallah 2022 yili 2021 yilindan daha iyi geçer. Bugün de görevi basinda olan kamu kurumlarimizi ziyaret ettik. Tüm halkimizin yeni yilini kutluyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA