Sehit Eren Bülbül'ün Dogum Gününe Özel Hazirlanan Video Galata Kulesi'ne Yansitildi

2017’de Trabzon’da terör örgütü PKK tarafindan sehit edilen Eren Bülbül’ün 20. yas gününde hayatini anlatan "Kesisme; Iyi Ki Varsin" filminin sahneleri Galata Kulesi’ne yansitildi. Galata Kulesi’ne gelen ziyaretçiler de o anlari cep telefonuna kaydetti.

Sehit Eren Bülbül'ün Dogum Gününe Özel Hazirlanan Video Galata Kulesi'ne Yansitildi


Sehit Eren Bülbül 11 Agustos 2017’de Trabzon’da PKK’li teröristler ile güvenlik güçleri arasinda çikan çatismada sehit olmustu. Çatismada güvenlik güçlerinden Jandarma Astsubay Kidemli Basçavus Ferhat Gedik’te sehit düsmüstü.

Özel video Galata Kulesi’ne yansitildi

Eren Bülbül’ün 20. yas gününde de hayatini konu alan "Kesisme; Iyi Ki Varsin" filminin fragmani ile afisi Galata Kulesi’ne yansitildi. TRT tarafindan hazirlanan videonun ayni anda Ankara ve Trabzon Kalesi’nde de yansitilacagi ögrenildi. Sehit Eren Bülbül ve Astsubay Kidemli Basçavus Ferhat Gedik’in yasam öyküsünü anlatan “Kesisme; Iyi ki Varsin Eren” filminin fragmani ise vatandas ve turistler tarafindan ilgiyle izlendi.

“Aramizda olmasini isterdik”

Kule dibinde fotograf çektiren Durmus Akyay, “Zaten arkadaki görüntüyü izleyince insanin tüyleri diken diken oluyor. Eren keske yasasaydi, aramizda olsaydi. Maalesef terör örgütüne yenik düstü. Aramizda olmasini isterdik. Yas gününü hep beraber kutlamak isterdik. Olmadi, keske aramizda olsaydi Eren” seklinde konustu.



“Aramizda olsaydi daha güzeldi”

Ailesi ile gezmeye gelen Fatih Altin ise “Aramizda olsaydi daha güzeldi. Hatirlatmakta güzel bir sey. Beyoglu’nda, Taksim’de, kule dibinde kuleye resminin yansitilmasi güzel bir sey” ifadelerini kullandi.

Galata Kulesi’ne gelen ziyaretçiler de o anlari cep telefonu ile çekerek kayda aldi.
Kaynak: İHA