Bodrum'da Binlerce Kisi Meydanlari Doldurdu

Türkiye’nin turizm cenneti Bodrum’da binlerce kisi yeni yila meydanda girdi. Adim atacak yerin kalmadigi ilçede Sertab Erener konser verdi, 2022 isikli balon gökyüzüne birakildi.

Bodrum'da Binlerce Kisi Meydanlari Doldurdu
14 gün boyunca yilbasi eglencelerinin yapildigi Bodrum’da yilbasi için Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal Isleri Müdürlügünce görkemli bir kutlama hazirlandi. Aksam saatlerinde Neyzen Tevfik Caddesi’nden kutlamanin yapilacagi Bodrum Belediye Meydani’na yapilan Bando esligindeki kortej yürüyüsü ile baslayan yilbasi söleni, meydanda Ersin Show ile basladi.

Ardindan sahneye çikan Sertap Erener yaklasik yaklasik 15 bin kisiye konser verdi. Adim atacak yer kalmayan meydanda güvenlik ise üst düzeye çikarildi. Belediye meydanina insanlar HES kodlariyla girdi.

Gecede bir konusma yapan Belediye Baskani Ahmet Aras, büyük bir kutlama yaptiklarini belirterek, “14 gün boyunca konserlerle etkinliklerle, alisveris stantlari ve çesitli faaliyetlerle yeni yili kutladik. Bunun amaci Bodrum’un bu güzel atmosferini tekrar ortaya koymakti, Türkiye’ye ve bütün dünyaya haykirmakti ve bunda sanirim basarili olmakti. Bodrum yine farkini gösterdi diye düsünüyorum. Bizim amacimiz Bodrum’un kus turizmini canlandirmak, esnafin nefes almasini saglamak, ekonomisini biraz daha canlandirmak, Bodrum’u bütün yil tercih edilebilir bir destinasyon haline getirmek. Bunun için çalisiyoruz. Bu bütün etkinlikler ayni zamanda sizlerle bir arada olmak maksatli yapildi” dedi.

Bodrum Kaymakami Bilgehan Bayar da, “Biz Bodrum ilçesi olarak farkimizi ortaya koyduk. Insallah sag salim bir sekilde bitiririz” dedi.



Sertap Erener coskusu

Konusmalarin ardindan Türk pop müziginin güçlü seslerinden Sertab Erener sahneye çikti. Sevilen sarkilarini seslendiren Erener, meydani saatler öncesinden dolduran binlerce kisiyi costurdu. Suni karin da yagdirildigi meydanda Bodrumlular, Erener’in sarkilarina hep bir agizdan eslik etti.

Saatler 00.00’i gösterdiginde 2022 adet isikli balon gökyüzüne birakildi, cosku doruga çikti. Meydanda geri sayimla yeni yila giren binlerce Bodrumlu 2022’yi coskuyla karsiladi. Suni kar yagdirilan meydan da gece 00.00’da cosku doruga çikti.

Kutlamalar drone ile de havanda görüntülendi.
Kaynak: İHA