Baskan Çerçioglu, Yeni Yila Vatandaslarla Birlikte Kent Meyddani'nda Girdi

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, yeni yila halkla birlikte Kent Meydani’nda girdi. Binlerce kisinin katildigi kutlamalarda iklimi dolayisiyla kara hasret olan Aydin’da vatandaslar yapay kar, su, isik ve ates gösterileri ile yeni yila girdi.

Baskan Çerçioglu, Yeni Yila Vatandaslarla Birlikte Kent Meyddani'nda Girdi
Geçen yil pandemi kisitlamasi dolayisiyla kutlamanin yapilmadigi Aydin Kent Meydani bu yil yeni yil kutlamasi yapmak isteyenlerin adeta akinina ugradi. Aksam saatlerinde baslayan kutlamalar gece saatler 00:00’i gösterinceye kadar devam etti. Yilin son dakikalarinda sahneye çikan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, yeni yila meydanda toplanan vatandaslarla birlikte girdi. Önce 10’dan geri sayan Baskan Çerçioglu, tüm herkese mutlu yillar dileyerek 2022 yilinin baris, sevgi, mutluluk ve degisim getirmesini diledi.

Kutlamalarda; kar yagisina hasret sehirlerin basinda gelen Aydin’da suni kar vatandaslardan yogun ilgi gördü. Süs havuzunda olusturulan su, isik ve ates gösterisi geceyi renklendirdi. Etkinlikler havai fisek gösterisi ile sona erdi.
Kaynak: İHA