Baskan Aktas, Yeni Yila Kimsesizlerle Girdi

Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, 2021’in son saatlerinde kimsesiz çocuklar ve barinma evinde kalan evsiz vatandaslarla bir araya gelip onlara moral verdi. Görev basindaki emniyet güçlerini de unutmayan Baskan Aktas, uygulama noktasindaki polislerin yeni yilini kutladi.

Baskan Aktas, Yeni Yila Kimsesizlerle Girdi
Yogun is temposuna ragmen sik sik yaptigi ziyaretlerde toplumun farkli kesimlerinden vatandaslarla bir araya gelen Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, yilin son saatlerini kimsesiz çocuklar ve evsiz vatandaslara ayirdi. Baskan Aktas’in ilk duragi Sirameseler Sevgi Evi oldu. AK Parti Il Baskani Davut Gürkan ve Aile, Çalisma ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Muhammer Dogan ile birlikte Sevgi Evi’ndeki kimsesiz çocuklarla bir araya gelen Baskan Aktas, çesitli hediyeler verdigi çocuklarla sohbet etti.

Oldukça keyifli geçen sohbetin ardindan Baskan Aktas ve AK Parti Il Baskani Davut Gürkan’in ikinci duragi ise Büyüksehir Belediyesi’nin Ürünlü’deki Erkek Barinma evi oldu. Kalacak yerleri olmadigi için barinma evine siginan vatandaslarin yeni yilini kutlayan Baskan Aktas, hem onlarin hayat hikayelerini dinledi hem de rahat bir ortamda yasamlarini sürdürmeleri için gerekli her türlü destegi vermeye devam edeceklerini söyledi.



Baskan Aktas, Bursalilarin rahat ve huzur içinde bir gece geçirmesi için sabaha kadar görev basinda olan emniyet güçlerini de unutmadi. FSM Bulvari FSM Camii önündeki emniyet kontrol noktasina ugrayarak burada görevli polisleri ziyaret eden Baskan Aktas, görevi basindaki emniyet mensuplarina basarilar diledi.

Bir takvim yilinin daha sona erdigini ifade eden Baskan Aktas, yeni yilin tüm insanliga hayirlar getirmesini diledi. Baskan Aktas, "Insallah bu covid belasindan kurtuldugumuz, ekonomik alanda daha yüksek aktivitenin oldugu bir sene olur. Tabi öncelikle herkese saglik ve sihhat diliyorum. Yilin son aksaminda da Sevgi Evlerindeki çocuklarimizi ve Barinma evindeki vatandaslarimizi ziyaret ettik. Onlara moral verdik, yeni yillarini kutladik. Bizler evimizde rahat otururken, hafta sonunun keyfini yasarken, bizim rahatimiz için, huzurumuz için çaba gösteren birileri var. Onlar da emniyet güçlerimiz. Görev basindaki emniyet güçlerimizi de ziyaret ettik. Cansiperane çalisan, pandemi sürecinde evlere yardim ve desteklerin götürülmesine varana kadar her alanda emek veren polis teskilatimiza ve jandarma teskilatimiza yürekten tesekkür ediyorum. Herkese hayirli seneler diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA