Bagdat Caddesi'nde Vatandaslar Yeni Yila Coskuyla Girdi

Kadiköy Bagdat Caddesi’nde vatandaslar yeni yila coskuyla girdi.

Bagdat Caddesi'nde Vatandaslar Yeni Yila Coskuyla Girdi
2022 yilina vatandaslar Bagdat Caddesi’nde coskulu bir sekilde girdi. Yeni yila saatler kala cadde üzerinde toplanan vatandaslar isiklarla süslenen cadde üzerinde hatira fotograflari çektirip müzik esliginde eglendi. Yeni yila saniyeler kala vatandaslar 10’dan geriye sayarak yeni yilin ilk gününe coskulu bir sekilde girerken, sürücüller ise kornalariyla eslik etti.

Yeni yila evlilik teklifi ile girdi

Bagdat Caddesi’nde bir çift ise evlilik teklifiyle yeni yila girdi. Kiz arkadasi ile yeni yila giren genç, cebindeki yüzügü çikartarak kiz arkadasina evlilik teklifi etti. Genç ise teklifi yilin ilk saniyelerinde kabul etti.

Nöbetçi eczane çalisanlari yeni yila dans ederek girdi

Nöbetçi olarak çalisan eczane çalisanlari ve vatandaslar dans ederek yeni yili kutladi. Meryem Aydin adli eczane çalisani, “Biz eczane olarak eglenceyi çok seviyoruz, danismanlarimizi eglendirmeyi de çok seviyoruz. Bu etkinligi çok öncesinden organize ettik. Nöbetçi eczaneyiz normalde nöbet yogun ve stresli geçer yilbasinda hiçbir eczane nöbet tutmak istemez ama biz bunu seve seve yapiyoruz. Çünkü danisanlarimizi seviyoruz” dedi.

Kaynak: İHA