8 Yil Sonra Yilbasinda Ilk Bebeklerine Kavustular

Konya’da 2022 yilinin ilk bebegi 3 kilo 100 gram olarak dünyaya gelen “Hatice Elif” bebek oldu. 8 yildir bekleyen çift, yilbasinda ilk bebeklerine kavustu.

8 Yil Sonra Yilbasinda Ilk Bebeklerine Kavustular


Konya’da Rabia ve Halil Gülcan, 8 yil bekledikleri Hatice Elif bebeklerine 2022 yilinin ilk dakikalarinda kavustu. Dogum sancilari tutan Rabia Gülcan, Dr. Ali Kemal Belviranli Kadin, Dogum ve Çocuk Hastaliklari Hastanesi’ne gelerek dogumu beklemeye basladi.

Sancilari artinca dogum odasina alinan genç anne saat 00.03’de normal dogumla 3 kilo 100 gram agirliginda bir kiz çocugu dünyaya getirdi. Konya Valisi Vahdettin Özkan, Il Saglik Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ve Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci da aileyi ziyaret ederek geçmis olsun dileklerinde bulundu. Vali Vahdettin Özkan ve Ahmet Pekyatirmaci, bebege altin takarak hediyelerini takdim etti.

Anne Rabia Gülcan, çok güzel duygular hissettigini belirterek, “Ilk bebegimiz 8 seneden sonra geldi. Bize de 2022’nin hediyesi oldu bu. Ilk çocugum. Daha önce 4 kere düsük yapmistim. Ismini Hatice Elif koyduk” dedi.

Kaynak: İHA