'Artweeks@Akaretler' Besinci Kez Sanatseverlerle Bulustu

Sanatseverlerle koleksiyonerleri, taninmis yerli ve yabanci sanatçilarin eserleriyle bir araya getirmeyi hedefleyen Artweeks@Akaretler'in 5. edisyonu basladi.

Bilgili Holding ve Sabiha Kurtulmus organizasyonuyla bu yil 5'inci kez düzenlenen etkinlik, Akaretler Siraevler'de 10 gün boyunca sanatseverleri agirlayacak.

Galeriler, koleksiyonerler ve sanatçi projelerini bulusturan etkinlikteki eserler, A11, A19, A25-27, A35, A37-39, A55 numarali binalarda ücretsiz görülebilecek.

Artweeks@Akaretler organizatörü ve Merkür Galeri'nin sahibi Sabiha Kurtulmus, AA muhabirine yaptigi açiklamada, sezonun ilk etkinligi olarak iyi bir baslangiç yaptiklarini dile getirdi.

Kurtulmus, Artweeks@Akaretler'in galerilerin daha çok kendi sanatçi profillerini sunduklari bir etkinlik olduguna isaret ederek, "Ama geneline baktiginiz zaman yeni üretimler, kesifler bulabileceginiz bir etkinlik olacaktir" dedi.

Tarihi, otantik ve kendine has dokusuyla Akaretler Siraevler'in ruhunu her daim yansitan Artweeks, simdi ise 19 Eylül'e kadar çagdas sanatin essiz çesitliligini sanatseverlere sunacak.

Artweeks@Akaretler'in 5'inci edisyonuna; Zilberman Gallery, Sanatorium, Mine Sanat, Empire Project, Martch Art Project, artSumer, X-ist, Vision Art Platform, Pi Artworks, Merkur, Pilevneli, Ferda Art Platform, Mixer, F2 Anim House - Galeri Nev Istanbul, Serife Ercantürk Bilgili, Idil Ilkin, Sanatatak, Krank Art Gallery ve BB Project eserleriyle katilirken ayrica Sinan Eren Erk küratörlügünde Yildiz Holding Çagdas Sanat Koleksiyonu'ndan bir kesit de sunuluyor.

Kaynak: AA