Yolcu Otobüsüne Uyusturucu Operasyonu Açiklamasi 2 Kilo Kubar Esrar Ele Geçirildi

Kayseri’de polis ekipleri tarafindan yolcu otobüsüne düzenlenen operasyonda bir kisinin valizine zulaladigi 2 kilo 250 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Yolcu Otobüsüne Uyusturucu Operasyonu Açiklamasi 2 Kilo Kubar Esrar Ele Geçirildi
Kayseri Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ve Istihbarat Sube Müdürlügü ekipleri, H.B.’nin bati illerinden Kayseri’ye yolcu otobüsü ile yüklü miktarda uyusturucu madde getirecegi bilgisi üzerine harekete geçti. H.B.’nin bindigi otobüsü tespit eden ekipler, Ankara yol uygulamasinda durdurduklari otobüs içerisinde süpheli sahsi gözaltina aldi. Sahsin valizinde yapilan aramada ise 2 kilo 250 gram kubar esrar maddesi ele geçirdi. Maddeye el konulurken, H.B.’de gözaltina alindi.

Uyusturucu maddeler kente girmeden yakalandi

Ekiplerin yaptigi bir baska operasyonda ise S.D. ve A.B.’nin dogu illerinden kente uyusturucu madde getirecegi bilgisi üzerine sahislarin kullandigi yolcu otobüsü tespit edildi. Malatya yolu uygulama noktasinda durdurulan otobüste S.D. ve A.B. gözaltina alinirken, yapilan aramada ise 2 parça halinde 3.20 gram esrar ve 12 adet uyusturucu hap ele geçirildi.
Kaynak: İHA