Kiliçdaroglu'ndan Baskan Savas'a Hizmet Tesekkürü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Hatay Büyüksehir Belediye Baskani Lütfü Savas’in sinirli kaynaklari çok verimli kullandigini belirterek, "Çalismalarinizdan çok memnunuz. Güzel hizmetleriniz için size tesekkür ederim” dedi.

Kiliçdaroglu'ndan Baskan Savas'a Hizmet Tesekkürü
Hatay’da is adamlari, tarim sektörü temsilcileri, apartman görevlileri ve muhtarlarla bulusan Kiliçdaroglu, daha sonra Hatay Büyüksehir Belediye Baskani Lütfü Savas’i makaminda ziyaret etti. Baskan Savas, Orta Dogu’da yasanan kaosun sosyolojik, psikolojik ve ekonomik olumsuz yansimalarini derinden hissettiklerini belirterek, “10 yildir sartlarin daha da zorlastigi bir ortamda hizmet üretmeye çalisiyoruz. Yaptigimiz en önemli çalisma Hatay’in birlik, beraberlik ve bütünlügünü gerçeklestirmek ve ayni zamanda gelecege umutla bakmasini saglamaktir” dedi.

Hatay’in bir santiye alani gibi oldugunu vurgulayan Savas, “Erzin’den Yayladagi’na kadar her yerde özellikle altyapi çalismasi yürütüyoruz. Göreve geldigimizde yagmur suyu, içme suyu ve kanalizasyon sebekesi, aritma tesisi olmayan ilçelerimiz vardi. Su anda 13. aritma tesisini yapiyoruz. Sanayi sitelerinin altyapisini, yollarini ve ihtiyaçlarini biz gideriyoruz. Gidecek çok yolumuz, atacak çok adimimiz var” ifadelerini kullandi.

Kiliçdaroglu, CHP’li belediye baskanlarinin zor sartlar altinda olmalarina ragmen sikayet etmeden görev yaptigini belirtti.

Kiliçdaroglu, yaptigi hizmetlerden dolayi Baskan Savas’a tesekkür ederek, “Var olan kaynaklari en verimli sekilde kullanarak hizmet etmeniz Hatay halkinin takdirini almis. Yaptiklarinizi görüyor, yakindan takip ediyoruz. Sinirli kaynaklarinizi çok verimli kullaniyorsunuz. Görevinizi basariyla yapiyorsunuz. Yerel yönetimle halk arasinda sicak, samimi ve güvene dayali bir iliski kurmussunuz. Çalismalarinizdan çok memnunuz. Güzel hizmetleriniz için size tesekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA