Güngören'de Freni Bosalan Kamyon 8 Araca Çarpti...Araç Sahipleri Sürücüye Piknik Tüpüyle Saldirdi

Güngören’de yokus asagi seyir halindeyken freni bosalan kamyon, sürücüsünün kontrolünden çikarak 8 araca çarparak durabildi. Kaza sonrasi araç sahipleri kamyon sürücüsüne saldirmaya kalkarken olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Güngören'de Freni Bosalan Kamyon 8 Araca Çarpti...Araç Sahipleri Sürücüye Piknik Tüpüyle Saldirdi
Olay, saat 00.00 siralarinda Güngören Akincilar Mahallesi Çeliktürk Caddesi’nde yasandi. Edinilen bilgiye göre, Alper Karanfil yönetimindeki 33 CHF 99 plakali kuru bakliyat yüklü kamyon, yokus asagi seyir halindeyken henüz belirlenemeyen bir nedenle freni bosaldi. Içerisinde sürücü ile birlikte bir yolcunun da bulundugu kamyon, yol üzerindeki bir insaat sahasini çevreleyen çarparak durmaya çalissa da önce yol üstünde bulunan bir kamyona daha sonra ise park halindeki bir otomobile çarparak durabildi.

KAZA SONRASI 8 ARAÇ ZARAR GÖRDÜ

Kamyonun çarptigi bir araç domino etkisi olusturarak 8 aracin zarar görmesine neden oldu. Kamyon sürücüsü Alper Karanfil,

‘’Aracin havasi bosaldi. Rampanin basindan insaata girmeye çalistim, giremedim. Iste sonuç bu. Fren çalismadigi için insaat sahasina girmeye çalistim. Direge de vurmusum lambayi da kirmisim. Bendeki yaralanma daha önceden olan bir sey. Ben kendimi asagiya attim, Allaha çok sükür bir seyim yok. 8 araç zarar gördü’’ dedi.



ARAÇ SAHIPLERI SÜRÜCÜYE TÜPLE SALDIRDI IDDIASI

Sürücünün arkadasi Emrullah Maytalman, kaza sonrasi araç sahiplerinin olay yerine gelerek kamyonda bulunan piknik tüpünü alarak sürücü Alper Karanfil’e saldirildigini iddia etti.

Kaza sonrasi zarar gören araçlar, otomobil sahipleri tarafindan çekilirken fren arizasi giderilen kamyon olay yerinden kaldirildi. Kazanin nedenine iliskin inceleme baslatildi.

(Muhammet Emin Arslan - Abdullah Altunbas /IHA)
Kaynak: İHA