D-100'De Zincirleme Kaza Açiklamasi 3'Ü Çocuk 7 Yarali

Kocaeli’nin Gebze ilçesi D-100 karayolunda üç aracin karistigi zincirleme trafik kazasinda 3’ü çocuk olmak üzere toplam 7 kisi yaralandi.

D-100'De Zincirleme Kaza Açiklamasi 3'Ü Çocuk 7 Yarali
Kaza, Gebze ilçesi D-100 karayolu Tatlikuyu Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametinde makas atarak ilerledigi iddia edilen E.U. idaresindeki 41 AR 548 plakali Volkswagen marka otomobil, önce S.B. idaresindeki 42 AGA 382 plakali Renault marka otomobile, daha sonra da Y.D. idaresindeki 41 AHS 510 plakali hafif ticari araca çarpti. Çarpismanin etkisi ile sürücü E.U. ve Y.D. ile araçlarda bulunan G.Y., S.G., H.B., F.B. ve A.B. yaralandi. Bölgeye çok sayida saglik ve polis ekibi sevk edildi. Bölgeye ulasan saglik ekiplerince ilk müdahaleleri yapilan yaralilar çesitli hastanelere kaldirilarak tedavi altina alinirken, kaza ile ilgili inceleme baslatildi.

Kazayi gören Oktay isimli vatandas, “Ben orta seritte ilerliyordum, ilerideki petrole girecektim sinyal vermistim. Ama Volkswagen makas atarak geldi ve iki araci biçerek bu hale getirdi” dedi.

Kaynak: İHA