Millet Bahçesi 6 Ay Sonra Hizmete Açiliyor

Kütahya Millet Bahçesi insaat alanini ziyaret ederek bilgiler alan Belediye Baskani Alim Isik, projenin, Kütahya’nin hak ettigi yer gelmesinde önemli paya sahip olacagini ifade etti.

Millet Bahçesi 6 Ay Sonra Hizmete Açiliyor
Hafta sonu mesaisini saha çalisma ziyaretlerine ayiran Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik, Kütahya Millet Bahçesi insaat alanini ziyaret etti. Çalismalar hakkinda bilgi veren Baskan Isik, Kütahya Millet Bahçesi’nin 2022 yili mart ayinda bitecegini ve kullanima açilacagini söyledi.



Baskan Isik, “Kütahya Millet Bahçesi projemiz kapsaminda yapilan çalismalari yerinde görmek için insat alanina geldik. 2022 yili mart ayinda bu proje tamamlanarak Kütahya’mizin hizmetine sunulacak. Çok güzel bir proje olarak devam ediyor. Suanda alt yapi çalismalari tamamlandi. Millet Bahçesi yanindaki 600 tonluk sulama suyu deposu insaati ile otopark insaati devam ediyor. Bu çalismalar tamamlandiktan sonra üst yapiya geçilecek. Güzel bir peyzaj düzenlemesi ile sehrimizin hak ettigi yere gelmesinde önemli bir paya sahip olacak. Emegi geçen tüm çalisan arkadaslarimiza tesekkür ediyorum. Rabbim Kütahya Millet Bahçemizi saglikla kazasiz belasiz bir sekilde bitirip kullanmayi nasip eylesin. Alanin tüm tahsisleri belediyemize yapildi ve belediyemiz araciligi ile isletmesi devam edecek” dedi.

Kaynak: İHA