Aydemir Açiklamasi 'AK Istikamet Hakkin Rizasidir'

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in, “Bir insanimizi dahi mutsuz birakmamaliyiz” vurgusu kaydinda Hizmet ve Eser Siyaseti yürüttüklerini belirterek, ‘Önceligimiz Hakkin Rizasi, Halkin duasidir. Akliselim sahibi halkimizin haksinasligi, yüce milletimize has asaleti ve alicenapligina teslimiz’ dedi.

Aydemir Açiklamasi 'AK Istikamet Hakkin Rizasidir'
Aydemir Ve Ak Heyetten Olur Ziyareti

AK Parti Erzurum Milletvekili Ibrahim Aydemir ‘Ilçe ziyaretleri Istisare ve Yerinde Tespit Çalismalari’ Olur Etabinda, Atli, Ilikaynak, Baskaya, Yolgözler, Kekikli, Süngübayir, Yesilbaglar sakinleriyle bulustu. Muhtarlar, kanaat önderleri ve mahal esrafiyla bir araya gelen Milletvekili Aydemir, ilçe ve hinterlandi kaydinda gerçeklestirilen ve 2023 hedefinde öngörülen yatirim ve hizmetleri paylasti.

Ak Heyet Yine Sahadaydi

Milletvekili Aydemir, Ilçe Belediye Baskani Siddik Demircan, AK Parti Ilçe Baskani Mevlüt Kaya,AK Parti Il baskan yardimcilari Ali Tugrul Birdal, Mevlüt Dogan, AK Parti il Teskilati Olur Koordinatörü M. Ikbal Yazici, AK Olur Belediyesi Meclis Üyeleri ve AK Parti Olur Ilçe Yönetim Kurulu üyelerinin olusturdugu AK Parti Heyetiyle birlikte Olur merkez ve kirsalinin nabzini tuttu.

Olur’da Ak Degerlendirme

Olur’da AK Parti Ilçe Teskilati ile bir toplanti gerçeklestiren Milletvekili Aydemir, Olur’un 2021 profili ile tarim öncelikli Marka ilçe Konsepti sürecindeki gelismeler ele alindi. Ilçe Baskani Dogan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katildigi istisarede Ilçe halkinin talep ve tespitleri, salgin sürecinde yasanan olumsuzluklar ve çözüm siyaseti, ilçede asi orani, yeni egitim ve ögretim yilina dair aktarimlar, tamamlanan tarimsal hasat hacmi ve kurakligin etkileri degerlendirildi.

Olur Ve Büyüksehir Belediyesi Hizmetleri

Ilçe Merkezi istisare çalismalari kapsaminda Belediye Baskani Siddik Demircan’in konugu olan AK Parti Heyetine Belediye çalismalari hakkinda brifing verildi.

Büyüksehir Belediyesinin Olur Yaklasiminin da ele alindigi görüsmede, yerelde üretilen hizmet sinerjisinin Büyüksehir Belediyesince desteklendigi, isbirlikleri gerçeklestirildigi ve uyumlu birlikteligin eserlere dönüstügü kaydedildi. Milletvekili Aydemir yaptigi degerlendirmede, ‘Sayin Baskanimizin Büyüksehir Belediyemizle koordineli çalismasi basariyi ilçe sathina yayiyor; daim olsun.’ Temennisinde bulundu.

Olur’un 7 Mahallesinde Ak Istisare

Olur ilçesi ziyaretinde, hem teskilat mensuplari hem de köy ve mahalle muhtarlariyla gündemin degerlendirildigi toplanti sonrasinda Kirsal alan programi gerçeklestirildi.

Milletvekili Aydemir ve AK Parti Heyeti Ilçenin; Atli, Ilikaynak, Baskaya, Yolgözler, Kekikli, Süngübayir, Yesilbaglar köylerinde sahada Dadaslarla bulustu, yerinde gözlem ve kirsal alan yasayanlarinin beklenti ve sorunlari kapsamli düzeyde ele alindi.

Atli’da Cumhurbaskani Erdogan’a Vefa

Milletvekili Aydemir ve AK Parti Heyeti Olur Atli’da Mahalle yasayanlariyla birebir görüstü. Atli Sakinleri, sorunlari ötelemeden yüzlesen AK Parti hizmet yaklasimina minnettar olduklarini belirterek, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan yönetiminde Türkiye’nin oldugu gibi Erzurum ve ilçelerinin tarihi bir degisim dönemi içinde bulundugu, yatirimlarla ülkede bir reform ve eserler dönemi yasatildigina isaretle, Cumhurbaskani Erdogan’a minnettarliklarini kaydettiler.

Aydemir’in Degerlendirmesi

Milletvekili Aydemir ziyaret sonrasinda yaptigi açiklamada, Olur ilçesi Atli köyümüzde milletimize has haksinas tarza sahit olduk. Büyüksehir Belediyemizin onlarca kilometrelik grup yollarini asfaltla dösemesine, alt yapi çalismalarina ve hükümetlerimizin devasa hizmetlerine sükran aktarimlari oldu.

Atli Halkinin hakki teslim eden yaklasimlarina minnettariz.’ dedi.

Aydemir’den Milli Feraset Vurgusu

AK Parti Heyeti daha sonra Ilikaynak köyü bulusmasini gerçeklestirdi. Mahalle sakinleriyle bir toplanti yapan Milletvekili Aydemir, ‘Ilikaynak Olur ilçemizin yasanacak nefasetteki köyü. Halkin gündemini siradanliktan farkindaliga tasima maksatli ziyaretimizde ihtiyaçlari tespit ettik. Baykuslara komsuluk eden muhalefete dadas feraseti büyük bir ders daha verecek insaallah.’ Ifadeleriyle istisare etkinligi sonuçlarini degerlendirdi.

AK Parti Heyeti saha çalismalari sonrasinda ahirete irtihal eden Olur ilçesi esrafindan Haci Mustafa Kiliç’in ailesine taziyelerini sundu. Milletvekili Aydemir, ‘Cennet ve Cemalullah nasibi olsun insaallah.

Degerli evlatlari, Sadrettin, Sedat ve Senol Kiliç sahsinda bütün aileye sabir diliyoruz. ‘ niyazinda bulundu.
Kaynak: İHA