Safranbolu'da 'Destekleme Yetistirme Kurslari'

Safranbolu Ilçe Milli Egitim Müdürü Hasan Gümüs, ilçede hafta sonu açilan "Destekleme Yetistirme Kurslarina" katilan 8. ve 12. sinif ögrencilerini okullarinda ziyaret etti.

Safranbolu'da 'Destekleme Yetistirme Kurslari'
Siniflari tek tek gezerek ögrencilerle ve ögretmenlerle sohbet eden Gümüs, okullarda alinan Covid-19 tedbirleri, kurslar ve yürütülmekte olan diger egitim ögretim çalismalari hakkinda okul yöneticilerinden bilgi aldi. Gümüs, "LGS ve YKS sinavlarina girecek olan ortaokul son ve lise son sinif ögrencilerimiz için okullarimizda bu kurslarimiz basarili bir sekilde yüz yüze devam ediyor. Bugün gençlerimizi ve kiymetli ögretmenlerimizi ziyaret edip Destekleme Yetistirme Kurslari faaliyetlerimizi yerinde gözlemleyerek, ögrencilerimizin bir isteklerini gelecek hedefleri hakkinda istisarelerde bulunduk" dedi.

Pandemi süreci ile ilgili okullarda tüm tedbirler ve önlemlerin alindigini aktaran Gümüs, "Okullardaki tüm kapali alanlar, her gün dezenfekte edilmekte. Okuldaki sinif ve tüm kapali alanlarda bulunan kapi ve pencereler açilarak sik sik havalandirma saglanmakta. Maske, mesafe ve temizlik kurallarindan taviz vermeden egitim ögretim sürecini sorunsuz olarak sürdürmekteyiz. Çünkü çocuklarimizin sagligi her seyden önemli. Velilerimiz müsterih olsunlar. Suan 8. ve 12. sinif ögrencilerimiz alinan tedbirler sayesinde güvenle okullarina gelip yüz yüze egitimlerine ve kurslara katilabiliyorlar" diye konustu.

Hedef basariyi yükseltmek

Safranbolu egitim ailesi olarak bütün hedefinin ögrencileri gelecege en iyi sekilde hazirlamak oldugunu vurgulayan Gümüs, sunlari kaydetti:

"Safranbolu’muz gerek LGS’de gerekse YKS’de alinan sonuçlar neticesinde akademik basarida Türkiye’de oldukça basarili bir yere sahip. Amacimiz bu basari çitasini daha da yükseltmek. Bu konuda ögrencilerimize güveniyoruz. Her zaman bu basarilarda en önemli paya sahip ögretmenlerimize ve velilerimize de inaniyoruz.

Ögrencilerimizin mutlulugu bizim mutlulugumuzdur. Okul yöneticilerimize ve kiymetli ögretmenlerimize de her zamanki gibi özverili çalismalarindan dolayi tesekkür ediyorum. Desteklerini her daim yanimizda hissettigimiz degerli velilerimize de ögrencilerimizin egitim ögretim süreçlerine katkilarindan dolayi sükranlarimi sunuyorum."
Kaynak: İHA