Albaraka Sanat Akademisinde 6. Dönem Egitimleri Basliyor

Esra Ünal ve Semiha Beylihan'in ebru, Selim Saglam ve Nilüfer Kurfeyz'in tezhip, Levent Kum'un çini, Fatih Özkafa'nin hat ve Gülçin Anmaç'in minyatür dersi verecegi egitimlere 27 Eylül'e kadar basvurulabilecek.

Albaraka Sanat Akademisinde çesitli branslarda ücretsiz egitimler ve kurslar düzenleyen Albaraka Türk, 6. dönem egitimleri için kapilarini açti.

Yapilan açiklamaya göre ebru, tezhip, çini, hat ve minyatür sanatlari alaninda egitim almak isteyenler 27 Eylül'e kadar "kultur@albarakakultur.com" adresi üzerinden basvuru yapabilecek.

Ön elemelerin ardindan egitimler, 4 Ekim'de Marmara Ilahiyat ve Kültür Merkezindeki Albaraka Sanat Akademisinde baslayacak.

Esra Ünal ve Semiha Beylihan tarafindan ebru", Selim Saglam ve Nilüfer Kurfeyz tarafindan tezhip, Levent Kum tarafindan çini, Fatih Özkafa tarafindan hat ve Gülçin Anmaç tarafindan minyatür alaninda egitim verilecek.

Açiklamada görüslerine yer verilen Albaraka Türk Katilim Bankasi A.S. Pazarlama Genel Müdür Yardimcisi ve Albaraka Türk Kültür Sanat ve Yayincilik A.S Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Fatih Yorulmaz, katilim bankaciligi alanindaki basarilarinin yani sira toplumsal ve kültürel alanlarda da çalismalarini sürdürdüklerini kaydetti.

Albaraka Sanat Akademisinin geçmisten bugüne gelen kültürel mirasi ayni sorumlulukla yasatmak ve gelecek nesillere aktarmak hedefiyle kuruldugunu aktaran Yorulmaz, "Alaninda uzman egitmenlerimizin destegiyle bu yil yine hafta içi ve hafta sonu olmak üzere ebru, tezhip, çini, hat ve minyatür sanat alanlarindaki kurslarimiza 4 Ekim itibariyla devam edecegiz." ifadesini kullandi.
Kaynak: AA