AK Parti Il Baskani Gürkan Açiklamasi 'Vaktimizi Enerjimizi Daha Ileriye Gitmek Için Harcayacagiz'

AK Parti Bursa Il Baskani Davut Gürkan, "Vaktimizi ve enerjimizi kendi çalismalarimizi daha ileriye tasimak için kullanacagiz. Muhalefetin ve kimi çevrelerin bizi kendi dar ve kisir gündemlerinin içine hapsetme tuzagina hiçbir sekilde düsmeyecegiz” dedi.

AK Parti Il Baskani Gürkan Açiklamasi 'Vaktimizi Enerjimizi Daha Ileriye Gitmek Için Harcayacagiz'
AK Parti Bursa Il Baskanligi 51.Genisletilmis Il Danisma Toplantisi Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

Toplantiya AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Baskan Yardimcisi Ahmet Zenbilci, AK Parti Genel Merkez Teskilat Baskanligi Marmara Bölgesi Koordinatörü Ismail Kaya, Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, AK Parti Bursa Milletvekilleri, AK Parti Il Baskani Davut Gürkan, Ilçe Belediye Baskanlari ve partililer katildi.

Çalan sarkilara eslik eden parti üyeleriyle ellerindeki bayraklarla salonu bayram yerine çevirdi. Istisare kültürünün, AK Parti’nin basarisinin en önemli gücü oldugunu belirten Davut Gürkan, “20 yildir ülkemize yönelik operasyonlarin tamaminda birlik ve beraberligimize sahip çikarak milletimize güven verdik. Mahalle baskanlarimizdan, meclis üyelerimizden ilçe baskanliklarimiza, il baskanligimizdan vekillerimize ve genel merkezimize uzanan, en güçlü istisare kanallarimizdan biridir. Bu toplantilar ile sokaklarimizi görür, mahallelerimizi duyar, ilçelerimizi konusur, ilimize ayna tutariz. Bursa’da 3 milyona, Türkiye’de ise 84 milyonun tamamina refah saglamak adina çalismalar yapiyoruz. Son 19 yilda Bursa ile beraber ülkemizin 81 vilayetine kazandirdigimiz sayisiz eserin, yatirimin, devasa projelerin referansiyla konusuyoruz. Muhalefet ise, milletimizin degerlerini asagilamak, nefret siyasetiyle insanimizi kutuplastirmak istiyor. Bizler tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet diyerek bir olmayi istiyoruz. Bizler bir büyük davanin sevdalisi insanlar olarak burada bir aradayiz. Vaktimizi ve enerjimizi kendi çalismalarimizi daha ileriye tasimak için kullanacagiz. Muhalefetin ve kimi çevrelerin bizi kendi dar ve kisir gündemlerinin içine hapsetme tuzagina hiçbir sekilde düsmeyecegiz. Isimiz hiçbir zaman kolay olmadi. Bundan sonra da kolay olmayacak. Bizler kurulusumuzdan bu yana her türlü engelleme çabasina, kapatma davalarina, darbe girisimlerine ragmen milletten aldigi güçle Türkiye’nin gücüne güç katmaya devam ettik, devam edecegiz” dedi.



“AK Parti’nin eser siyaseti yaparak, örnek alinan bir partidir”

AK Parti’nin en büyük belediyesi olmanin sorumlulugu ve hassasiyetiyle hareket ettiklerini belirten Baskan Alinur Aktas ise, “Bu noktada ekibimle birlikte tasin altina elimizi degil, gövdemizi koyuyoruz. Partimizin 19 yillik iktidarinda Türkiye’yi her alanda getirdigi seviyeyi görmemek için gözlerini kapatanlari, kulaklarini tikayanlari hizmetlerimizle, yeniliklerimizle mahcup etmeye devam edecegiz. Hizmetlerimizde, çalismalarimizla onlara da örnek olmayi sürdürecegiz. Belediyeler, millete hizmet için var. AK Parti’nin eser siyaseti yaparak, örnek alinan bir partidir. Teknolojinin her geçen gün gelismesiyle hayatin her alaninda bir dönüsüm yasaniyor. Hangi alanda hizmet veriyor olursak olalim, teknolojik gelismelerden bagimsiz ilerlemek artik mümkün degil. Biz de bu dogrultuda, Büyüksehir Belediyemizin dijital dönüsümü çalismalarina hiz verdik. Büyüksehir Belediyesi olarak yerel yönetim anlayisimizi teknolojinin tüm imkânlarindan yararlanarak vatandaslarimiza sunuyoruz. AK Parti’nin yerel yönetim devrimini, teknolojinin tüm imkânlarini kullanarak sürdürüyor, ülkemizin dijital dönüsümüne bursa olarak güçlü bir sekilde katki sagliyoruz” diye konustu.



“Masada olmak içinde sahadayiz”

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, AK Parti’nin bir dava adi oldugunu ve bu basarinin tüm partilerin oldugunu söyledi.

AK Parti’nin problemden degil çözümlerinden beslendigini de sözlerine ekleyen Ala, “Ana muhalefet partisine iktidarin sandiktan geçtigini ögrettik. Iyi bir muhalefetin olmasi ülkenin menfaatinedir. Bize hep Suriye’de ne isiniz var? Mavi vatanda ne isiniz var, surada ne isiniz var diye soruyorlar. Orta Dogu’da bir masa kurulmussa, o masada sizin sandalyeniz yoksa, dikkat edin menüde olabilirsiniz. Biz menüde olmamak için masadayiz. Masada olmak içinde sahadayiz. Bunu anlamiyorsaniz bizim yapacak hiçbir seyimiz yok” dedi.

Gerçeklestirilen interaktif il danisma toplantisiyla Türkiye’de bir ilke imza atildi. AK Parti’deki dijital dönüsümün en güzel örneklerinden birini sergilenirken, katilim saglayan tüm salondakilerle etkilesimde bulunuldu.
Kaynak: İHA