MATSO Baskani Güngör, Macaristan'da Türk Is Forumuna Katildi

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odasi (MATSO) Yönetim Kurulu Baskani Seydi Tahsin Güngör, Türk Ticaret ve Sanayi Odasi tarafindan Macaristan’da düzenlenen Türk Is Forumu’na katildi.

MATSO Baskani Güngör, Macaristan'da Türk Is Forumuna Katildi
Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Baskani M. Rifat Hisarciklioglu’nun baskanligini yaptigi Türk Ticaret ve Sanayi Odasi tarafindan Macaristan’in baskenti Budapeste’de “Türk Is Forumu” düzenlendi.

Foruma, TOBB Baskani M. Rifat Hisarciklioglu baskanligindaki heyete Türkiye’den bir grup Oda ve Borsa Baskani ile birlikte MATSO Baskani Seydi Tahsin Güngör’de davetli olarak katildi.

Forumda, Azerbaycan, Kazakistan, Kirgizistan, Macaristan, Özbekistan ve Türkiye’den is insanlari bir araya gelerek, isbirligi firsatlarini degerlendirdi.

MATSO Baskani Seydi Tahsin Güngör, Türk Ticaret ve Sanayi Odasi’nin Türk dünyasinin ticaret ve yatirim iliskilerinin gelismesine destek olmak amaciyla düzenledigi is forumunun çok verimli geçtigini söyledi.

Güngör, forumda Türk dünyasi arasinda is firsatlarinin degerlendirildigini ve karsilikli ticaret hacimlerinin gelistirilmesine yönelik adimlarin atildigini belirtti.

Kaynak: İHA