Mardin'de Sosyal Sorumluluk Projeleri Sürüyor

Mardian Mall AVM ailesi, Sultanköy Ilkokulu ögrencilerine kirtasiye seti, okul çantasi ve etkinlik malzemeleri hediye etti.

Mardin'de Sosyal Sorumluluk Projeleri Sürüyor
Sinanoglu, Dekinsan, Oran Global, Kayasan ve Özgürsan yatirim ortakligiyla Mardin’de hayata geçirilen Mardian Mall AVM, faaliyete basladigi 19 Eylül 2020’den bu yana yer aldigi sosyal sorumluluk projeleriyle iyilik hareketlerine hiz kesmeden devam ediyor. Toplumsal duyarlilik ve sosyal sorumluluk projelerini büyük bir basari ve heyecanla uygulamakta olduklarini söyleyen Alisveris Merkezi Müdürü Mahmut Yildizhan, “Pazarlama ekibimizin katkilari ile gerçeklesen çok sayida sosyal sorumluluk projesi ile ihtiyaci olan okullara kütüphane, oyun alani, atölyeler kuruyor, kütüphanelerine kitap ve kirtasiye malzemeleri gönderiyoruz. Bu kapsamda esit egitim kosullarina sahip, gelecege umutla bakacak, mutlu çocuklar yetistirilmesine katkida bulunmak için köy okullari ile çalismalar yürütüyoruz. Kirtasiye seti, okul çantasi ve etkinlik malzemelerinden olusan paketlerimizi bugün burada Sultanköy Ilkokulunda egitim gören çocuklarimizla bulusturuyoruz" dedi.

Pazarlama Müdürü Dilber Ecevit ise çocuklari mutlu etmek adina çanta ve kirtasiye seti hediye ettiklerini, Mardian Mall ailesi olarak ögrencilere basari, ögretmenlere de kolayliklar dilediklerini belirtti.

Kaynak: İHA