Bartin'da Trafik Kazasinda Hayatini Kaybeden Komiser Yardimcisinin Cenazesi Defnedildi

Bartin'da yolcu otobüsü ile otomobilin çarpistigi kazada yasamini yitiren komiser yardimcisi Ugur Özdemir'in (43) cenazesi, memleketi Bolu'nun Mudurnu ilçesinde topraga verildi.

Özdemir'in cenazesi görev yaptigi Bartin Emniyet Müdürlügü binasinda düzenlenen törenin ardindan Mudurnu'ya bagli Pelitözü köyüne getirildi.

Burada Özdemir için Kur'an-i Kerim okundu ve dua edildi. Ayakta durmakta güçlük çeken anne Fahriye Özdemir, kadin polis memurlari tarafindan teselli edildi.

Özdemir'in cenazesi, cuma vakti kilinan namazin ardindan Pelitözü köyündeki aile mezarligina defnedildi.

Törene Özdemir'in babasi Izzet, 13 yasindaki oglu Arda Kaan Özdemir ve yakinlarinin yani sira Bolu Emniyet Müdürü Saadettin Aksoy, Seben Kaymakami Süleyman Bakan, Bartin Emniyet Müdür Yardimcisi Sedat Teber, mesai arkadaslari ve vatandaslar katildi.

Öte yandan, kazada hayatini kaybeden Özdemir'in esinin naasinin ise Ankara'nin Sincan ilçesinde topraga verilecegi ögrenildi.

Ankara istikametinden Bartin yönüne giden Efe Tur'a ait yolcu otobüsü, dün Akmanlar köyü mevkisinde yagis nedeniyle kayganlasan yolda karsi seride geçerek 40 BD 498 plakali otomobille çarpismis, otomobil sürücüsü Ugur ve esi Emine Özdemir ile otobüsteki yedek soför Halit Ugur hayatini kaybetmisti.

Otobüsün, son yolcularini Zonguldak'in Çaycuma ilçesinde indirdigi, otomobil sürücüsü Ugur Özdemir'in Bartin Emniyet Müdürlügünde komiser yardimcisi olarak görev yaptigi ve Bolu'da bir akrabasinin cenaze törenine gittigi ögrenilmisti.

Kaynak: AA