Ardahan Esnaf Ve Sanatkarlar Odasi Seçimine Dogru

Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskanligi için esnaf adaylar belirlenmeye basladi.

Ardahan Esnaf Ve Sanatkarlar Odasi Seçimine Dogru
Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odasi’nin 3 ay sonra yapilacak olan kongresinde Deniz Özer Baskan adayligini açikladi.

Ardahanli esnafa hizmet etmek ve hizmeti sürdürmek için adayligini açikladigini dile getiren Özer, "Esnaf açisindan zor bir dönemden geçiyoruz. Pandemi sebebiyle esnafiniz oldukça etkilendi. Bu da esnaflarimizin çoguna olumsuz yansidi. Elimizi tasin altina koymamiz gerekiyor. Bu sorumluluk ile bu yola çikiyoruz. Eger Ardahanli esnafimiz beni baskanliga layik görürse tabii ki hak edilen hizmetleri yerine getirmek için çaba gösterecegiz ”dedi.

Özer, “Sonuçta bizler Ardahan’da yasiyoruz, dolayisiyla Ardahanli ve esnafin daha iyi konumda olmasini istiyoruz. Bu da esnafimiza yönelik yapilacak çalismalarla mümkün. Bizde samimi bir sekilde esnafin hizmetinde olacagiz. Esnaf odasi olarak bugüne kadar yapilamayan projelerimiz var. Ardahan Esnafimizin sorunlarini da biliyoruz, bizde o sorunlari yasayanlarin basindayiz, ancak sunu çok iyi biliyoruz ki esnafi esnaf yönetmeli” dedi.

Özer, “ Esnaf Sanatkarlar Odasi baskani iken Hayatini kaybeden Mustafa Morkoç basta olmak üzere odaya emegi geçen herkese tesekkür etti.
Kaynak: İHA