Milletvekili Öztürk, Ilçelerde Ziyaretler Gerçeklestirdi

Giresun ilçelerinde ve bazi köylerinde saha çalismalarina devam eden AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, “Pandemi kisitlamalari dolayisiyla küçük de olsa ara verdigimiz çalismalarimiza tekrar hiz verdik. Kisitlamalarin kalkmasi ve Meclisimizin vermis oldugu arayi firsat bilerek Giresun’umuzun tüm ilçelerini ve bazi köylerimizi ziyaret ettik, vatandaslarimizla hemhal olduk. Bizler Türkiye ve Giresun sevdalisiyiz” dedi.

Milletvekili Öztürk, Ilçelerde Ziyaretler Gerçeklestirdi
Koronavirüs pandemisinin etkilerinin artik kalkmaya basladigi ve ekonomik olarak toparlanma sürecine girildigini ifade eden Öztürk, “Pandemi sürecinin tüm dünyada oldugu ülkemizde de oldukça olumsuz etkileri oldu. Ancak ülkemizin güçlü saglik altyapisi bunun yaninda vatandaslarimiza saglanan sosyal destekler, esnaflarimiza yönelik tesvik paketleriyle hamdolsun bu süreci diger ülkelere nazaran oldukça basarili bir sekilde geçirdik. Simdi ise güçlü bir toparlanma sürecine girdik. Bilindigi üzere en son açiklanan büyüme rakamlarina göre Türkiye, en çok büyüyen 2. ülke olarak büyük bir basari gösterdi. Bu toparlanma sürecinin etkilerini Giresun’umuzda da gözlemledik. Ziyaret ettigimiz esnaflarimizla, sivil toplum kuruluslarimizla, vatandaslarimizla, kamu kurumlarimizla detayli olarak gerçeklestirdigimiz görüsmeler sonucunda, zor olan esigin asildigini, bundan sonra çok daha güzel günlerin bizleri bekledigini rahatlikla söyleyebiliriz” seklinde konustu.

AK Parti döneminde “Her sey millet için” sloganiyla yürüttükleri çalismalarla birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirten Öztürk, “Milletimizin memnuniyetini esas alarak, refahini ve yasam standardini arttiracak birçok proje hayata geçirdik. Egitim, saglik, ulasim, turizm alaninda birçok proje hayata geçirilmis, çiftçilerimiz ve esnaflarimiz desteklenmis, kamu kurumlarinin hizmet standartlari arttirilmistir. Önümüzdeki süreçte de yakinen takip ettigimiz Adalet Sarayi, Kültür Merkezi, Sehir Müzesi, Millet Bahçesi, Büyük Balikçi Barinagi, yeni okullarimiz, saglik yatirimlarimiz, turizm projelerimiz gibi birçok alanda yeni projeler hayata geçirilerek, Giresun’umuza kazandirilacaktir. Gerçeklestirdigimiz ziyaretlerde vatandaslarimizdan aldigimiz talepleri de ilgili kurumlarla paylastik ve bunlarin takipçisi olacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA