Esenyurt'ta Feci Kaza Açiklamasi Midibüsün Altinda Ezilerek Can Verdi

Esenyurt’ta cadde üzerinde seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettigi midibüs, kaldirimda bulunan 21 yasindaki genci ezdi. Feci kaza sonrasi hastaneye kaldirilan genç, yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi.

Esenyurt'ta Feci Kaza Açiklamasi Midibüsün Altinda Ezilerek Can Verdi
Olay, saat 00.30 siralarinda Esenyurt Osmangazi Mahallesi Esen Caddesi üzerinde yasandi. Edinilen bilgiye göre, 34 LFN 174 plakali midibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldirima daldi. Iddiaya göre, isten çiktiktan sonra evine dogru giden Emre Agbulak (21) kaldirimda bulundugu sirada kontrolden çikan midibüsün altinda kaldi. Ihbar üzerine olay yerine itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi.

Talihsiz genci midibüsün altindan itfaiye kurtardi

Itfaiye ekipleri midibüsün altinda kalan Emre Agbulag’i sikistigi yerden çikartarak saglik ekiplerine teslim etti. Saglik ekipleri agir sekilde yaralanan genci Esenyurt Devlet Hastanesi’ne kaldirdi.

“Acaba bizim personelden biri mi dedik, rahmetli oradan çikana kadar bekledik”

Isten gelirken kazayi gördügünü ifade eden Ramazan Dinç, ‘’Sirketten çiktik, eve geliyorduk. 12.25- 12.30 gibi biz burada durduk. Bizim servis aracimiz buradaydi. Aksilik ben bir arkadas ile konusmak için kaldirima çiktim. Bir anda yukaridan asagiya dogru araba bosalmis geliyordu. Frenleri tutmuyordu herhalde. Arkadas beni çekti, ‘Ramazan’ dedi.

Ben arkami döndüm, baktim. Araba direkt bu araya girdi. Hem arabaya hem dükkana girdi. Orada bir arkadas buradan ‘Iyi aksamlar’ dedi, gitti. Kim oldugunu bilmiyorduk. Biz 4 kisi indik servisten 3 kisi vardi. Acaba bizim personelden biri mi dedik, rahmetli oradan çikana kadar bekledik. Daha sonra baktik bizim personel degil, ben buradan ayrildim. Bu kaza yapan araç içerisinden 10-15 kisi indi. Içinde yarali yoktu, çünkü herkes apar topar kosarak indi. Kaza olduktan sonra ben hemen gittim. Bu servisin içindeki arkadaslar asagiya indi. Kaza yapan aracin sürücü ile personelleri de yarali degildi. Allaha çok sükür bizim personellere de bir sey olmadi’’ diye konustu.

Yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi

Kazada bir servis araci ve cadde üstündee bulunan bir kafetaryada maddi hasar meydana geldi. Midibüs sürücüsü ve beraberinde bulunan yolcular kazayi yara almadan atlatirken hastaneye kaldirilan genç yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi.
Kaynak: İHA