Tunceli'de Üniversitelilere Il Özel Idaresi Misafirhanesinde Barinma Imkani Saglanacak

Tunceli Valiliginden ögrencilerin barinma sorununa iliskin alinan ek tedbirler kapsaminda Pertek ilçesindeki Il Özel Idaresine ait misafirhanenin erkek ögrenci yurdu olarak tahsis edilecegi bildirildi.

Valilikten yapilan açiklamada, valiligin ögrencilerin barinma sorunuyla ilgili aldigi kararlar neticesinde Pertek'teki Il Özel Idaresine ait misafirhanenin erkek ögrenci yurdu olarak tahsis edildigi belirtildi.

Misafirhanenin 400 ögrenciye hizmet verecegi aktarilan açiklamada, "Binada hazirlik çalismalarimiz bitmek üzeredir. Ögrencilerimizin üniversite ile misafirhane arasindaki ulasimlari servisler araciligi ile yapilacak olup yurt ve servisler cüzi bir ücret karsiligi hizmet verecektir. Söz konusu misafirhanemizde çalismalar geçen haftadan bu yana devam etmekte olup cumartesi günü hizmete açilacaktir." ifadeleri kullanildi.

Açiklamada, misafirhanede kalmak isteyen erkek ögrencilerin Valiligin Açik Kapisi bürosuna, Munzur Erkek Ögrenci Yurdu Idaresine veya Munzur Üniversitesi Saglik Kültür ve Spor Daire Baskanligina isimlerini bildirmeleri istendi.

Kaynak: AA