Kahramankazan'da Sehit Aileleri Ve Gaziler Onuruna Yemek

Ankara Kahramankazan Belediye Baskani Serhat Oguz, Gaziler Günü dolayisiyla sehit aileleri ve gaziler onuruna aksam yemegi verdi. Terörle mücadele, iç güvenligin saglanmasi ve 15 Temmuz darbe girisimi sirasinda sehit düsen kahramanlarin aileleri ve gaziler kaynasma firsati bulurken, sehitlerin fotograflarindan olusan sinevizyon gösterimi sirasinda sehit aileleri ve gaziler gözyaslarini tutamadi.

Kahramankazan'da Sehit Aileleri Ve Gaziler Onuruna Yemek
Kahramankazan Belediyesi’nce, Gaziler Günü dolayisiyla ilçedeki sehit aileleri ve gaziler onuruna bir aksam yemegi düzenlendi.

Baskan Oguz’un ev sahipligi yaptigi yemege, Kaymakam Abdullah Selim Parlar ve ilçe protokolü, belediye meclis üyeleri ile sehit aileleri ve gaziler katildi.

Terörle mücadele, iç güvenligin saglanmasi ve 15 Temmuz darbe girisimi sirasinda sehit düsen kahramanlarin aileleri ve gaziler, onurlarina verilen yemekte sohbet edip, hasret giderdi.

Duygu dolu anlar

Baskan Oguz, yemek öncesinde tüm masalari tek tek gezerek, sehit aileleri ve gazilerle yakindan ilgilendi. Sehitler için Kuran-i Kerim okunup, dualar edildi. Sehitlerin fotograflarindan olusan sinevizyon gösterimi sirasinda salonda duygu dolu anlar yasanirken, bazi sehit aileleri ve gazilerin gözyaslarini tutamadiklari görüldü.

Birlikte büyük bir aileyiz

Baskan Oguz, konusmasina isimlerini okudugu sehitlere rahmet ve minnet, gazilere ise hayirli ömürler dileyerek basladi.

Sehit ailelerinin ve gazilerin baslarinin taci oldugunu ifade eden Oguz, “Sehit aileleri ve gazilerimizin her zaman yanindayiz. Sizlerle büyük bir aileyiz. Sizler için ne yapsak azdir. Bu büyük ailenin fertleriyle bir arada olmaktan onur duyuyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA