Jandarmadan, 'Mutluluga Kursun Sikma, Gelecegini Karartma' Pankarti

Aksaray’da dügün ve özel günlerde yasanan silah atma olaylarina karsi genis güvenlik önlemleri alan Il Jandarma Komutanligi ekipleri ilçe, belde ve köylerde yapilacak olan tüm dügünleri takibe alarak, dügün yerlerine “Mutluluga Kursun Sikma, Gelecegini Karartma” yazili pankartlar asti.

Jandarmadan, 'Mutluluga Kursun Sikma, Gelecegini Karartma' Pankarti
Aksaray’da dügün ve özel günlerde maganda kursunlarinin önüne geçilmesi kapsaminda genis çapli çalismalar yapan Il Jandarma Komutanligi ekipleri ilçe, belde ve köylerde yapilan tüm dügünleri takibe aldi. Takip kapsaminda dügün öncesi dügünün yapilacagi yerlere giden jandarma ekipleri burada dügün sahibi, belde belediye baskani, muhtar veya yetkili kisilerle görüserek silah atma konusunda uyarilar ve bilgilendirme yapiyor. Ziraat Odasi Baskanligiyla koordineli çalisan jandarma ekipleri yaptirilan pankartlari da kendi elleriyle dügün yapilacak yerlere asarak farkindalik olusturuyor. “Mutluluga Kursun Sikma, Gelecegini Karartma” yazili pankartlar dügün yerlerinde birkaç noktaya asiliyor.

Konuyla ilgili jandarmadan yapilan yazili açiklamada, “Vatandaslarimizin huzur ve güven içerisinde can ve mal kaybi yasamadan, gelenek ve göreneklerini sürdürebilmeleri maksadiyla çalismalarimiz azim ve kararlilik ile devam edecektir” denildi.
Kaynak: İHA