'Tarihi Osmaneli Konaklarinin Restorasyonlari' Projesi Ödüle Layik Görüldü

Bilecik’in Osmaneli Ilçe Belediyesi hazirladigi "Tarihi Osmaneli Konaklarinin Restorasyonlari" projesi ödüle layik görüldü.

'Tarihi Osmaneli Konaklarinin Restorasyonlari' Projesi Ödüle Layik Görüldü
Bir derginin Türkiye genelindeki tüm belediyelerin yapmis oldugu projeleri aday göstererek baslattigi yarismada yapilan oylama sonucuna "Tarihi Osmaneli Konaklarinin Restorasyonlari" projesi ödüle layik görüldü.

Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan’in ev sahipligi yaptigi ödül törenine eski Gümrük ve Ticaret Bakani Bülent Tüfenkçi, TBMM Dijital Mecralar Komisyon Baskani ve Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ile birbirinden basarili 90 belediye baskani katildi.

Ödülü Osmaneli Belediyesi adina belediye basin birimi sorumlusu Süleyman Çakar alirken, bir degerlendirme yapan Osmaneli Belediye Baskani Münür Sahin, "Osmaneli Belediyesi yikilmakta olan tarihi Osmaneli konaklarini tekrar turizme kazandirmak için yaptigi restorasyonlar ile bugüne kadar 75 adet konaga tekrar hayat verdi. Türkiye de çok begeni kazanan ve takdir edilen bu çalismamiz güzel bir ödülle degerlendirildi. Yaptigi projelerle örnek alinan Osmaneli Belediyemiz daha önce de Marmara Belediyeler Birliginden iki büyük ödül almisti. Degisik organizasyonlarda da ödüller alan belediyemiz ilçemizi her alanda öne çikariyor. Ödüllerin Osmaneli halkinin yaptigi tercihin ne kadar yerinde oldugunun da göstergesi olan ’Tarihi Osmaneli Konaklari Restorasyon’ projesi tüm belediye çalisanlarinin eseridir" dedi.

Öte yandan ödülü Osmaneli Belediyesi adina belediye basin birimi sorumlusu Süleyman Çakar aldi.
Kaynak: İHA