Izmir'de Koca Dehseti...Genç Kadini Çocuklarinin Gözü Önünde Böyle Darp Etti

Izmir’in Aliaga ilçesinde, 2 çocuk annesi genç kadinin çocuklarinin gözü önünde kocasi tarafindan darp edilmesi anbean cep telefonu görüntülerine yansirken, gözaltina alinan süpheli çikarildigi mahkemece tutuklandi.

Izmir'de Koca Dehseti...Genç Kadini Çocuklarinin Gözü Önünde Böyle Darp Etti
Olay, dün aksam saatlerinde Kazim Dirik Mahallesi 370 Sokak’ta bulunan 5 katli binanin son katinda meydana geldi. Iddiaya göre, aksam saatlerinde isten eve gelen ve bir gün öncede esini darp ettigi ileri sürülen T.Y. (27), biri 3 yasinda ve engelli digeri ise 6 yasindaki kizlarinin gözlerini önünde Iran uyruklu karisi K.K.’ye (25) siddet uygulamaya basladi.

Evin içerisinde devam eden siddet olayi daha sonra genç kadinin can havliyle kendisini balkona atmasina ragmen devam etti. Bu esnada gözleri önünde anneleri darp edilen küçük kizlarin aglama sesleri ve feryadi tüm mahalleyi sararken, vatandaslar da yasanan olaya kayitsiz kalmadi.

Kaçmaya çalisan süpheliyi mahalleli yakaladi

Siddet olayi vatandaslar tarafindan polis ve 112 Acil Saglik ekiplerine ihbar edilirken, bu esnada mahallenin tepkisiyle karsilasan T.Y., bir süre sonra evden kaçmak istedi. Kaçmaya çalisan T.Y., vatandaslar tarafindan yakalanarak polis ekiplerine teslim edilirken, genç kadin ise saglik ekiplerince ambulansa alinarak hastaneye kaldirildi.

Siddet ani anbean kamerada

Yasanan korku dolu anlar ise bir vatandas tarafindan cep telefonu ile anbean kayda alindi. Görüntülerde; balkonda bulunan engelli küçük kizin annesinin darp edildigi anlara sahit oldugu, evin içerisinden gelen çiglik sesleri ile birlikte genç kadinin kendisini sürünerek balkona atmasina ragmen kocasi tarafindan balkonda bulunan tabure ile kafasina vuruldugu anlar ile 6 yasindaki kizinin da o anlarda annesinin yaninda oldugu görülüyor.

Öte yandan, gözaltina alinan süpheli çikarildigi mahkemece tutuklanirken, hastanede tedavisi tamamlanan genç kadinin evine döndügü ögrenildi. Ayrica, genç kadina mahalleli tarafindan destek olundugu, Türkiye’de oturma izninin bulunmadigi ögrenilen K.K.’ye destek olmak isteyen mahalle sakinlerinden M.D.’nin öncülügünde para toplandigi ve yardimda bulunuldugu ifade edildi.
Kaynak: İHA