'Asirlik Nine' 104'Üncü Yasini Huzurevinde Kutladi

Kahramanmaras Huzurevi Yasli Bakim ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan Fatma Yilmaz'in 104'üncü yas günü için sürpriz dogum günü partisi düzenlendi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügüne bagli huzurevinde kalan 5 çocugu 27 torunu olan Fatma nine için sürpriz bir dogum günü kutlamasi yapildi.

Huzurevinin bir bölümünü balon ve süslerle donatan personel, "asirlik çinar" için üzerinde "104" yazan bir pasta yaptirdi.

Odasindan "Misafirleri geldi" diye çagrilan sonrasinda da huzurevi çalisanlarinin sürprizi ile karsilasan Fatma Yilmaz, üzerinde 104 rakamlarinin bulundugu dogum günü pastasini Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Mutlu Kaya ile kesti.

Mutluluk gözyasi döken Fatma ninenin dogum gününde, huzurevi sakinlerinden Neset Dinçer de elektrogitariyla mini konser verdi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerinin uygulandigi programda zaman zaman sarkilara alkislariyla destek veren Fatma nine, daha sonra cep telefonuyla görüntülü olarak çocuklariyla görüstürüldü.

Aile Sosyal Hizmetler Il Müdürü Kaya, AA muhabirine yaptigi açiklamada, Fatma Yilmaz'in huzurevinin en büyük sakinlerinden biri oldugunu söyledi.

Huzurevinde 104 yasina giren Yilmaz'a sürpriz yaparak onu mutlu etmeye çalistiklarini dile getiren Kaya, "Yasi güzel, gönlü güzel Fatma teyzemiz 104 yasinda. Bizler de teyzemize sürpriz yapalim, arkadaslariyla beraber dogum gününü kutlayalim dedik. Yaklasik 4,5 yildir kendisi misafirimiz. Bizlerin burada basimizin taci. Kahramanmaras Huzurevi Yasli Bakim ve Rehabilitasyon Merkezinin en büyük sakinlerinden. Bizim için de çok büyük mutluluk. Fatma teyzenin 104 yil boyunca saglikla sihhatle geçen 104 yillik ömrü onun yasamdaki hayat anilari bizlere ve çalisan arkadaslara aktarimlari Allah razi olsun burada basimizin taci. Bugün Fatma teyzeye bir sürpriz dogum günü yaptik." diye konustu.

Dogum gününü kutlayanlara tesekkür eden 104 yasindaki Yilmaz da huzurevinde kalmaktan dolayi mutlu oldugunu belirterek gösterilen ilgiden dolayi memnuniyetini dile getirdi.

Kaynak: AA