Milletvekili Mavis, Boyabat Ilçesinde Yapilacak Yatirimlarla Ilgili Bilgi Verdi

AK Parti Sinop Milletvekili Nazim Mavis, Boyabat ilçesinde yapilacak yatirimlar hakkinda açiklamalarda bulundu.



Boyabat Köprübasi Parki Çay Bahçesi'nde muhtarlarla bir araya gelen Mavis, Ayancik'taki sel felaketi dolayisiyla uzun süredir Boyabat'a gelemedigini söyledi.

Yaklasik 40 gündür vatandaslarin yarasini sarmak için yogun mücadele verdiklerini belirten Mavis, hayat normale döndükçe rutin programlarina devam ettiklerini anlatti.

Muhtarlarla çalismalari degerlendirip ihtiyaçlari gözden geçireceklerini dile getiren Mavis, "Boyabat ilçemiz ile ilgili üç yeni gelisme var. Tarihi Inönü Ilkokulu'nun restorasyon ihalesi 30 Eylül'de yapilacak, ihale ilana çikti. Insallah restorasyon tamamlandiktan sonra bahçesi ile Inönü Ilkokulu hem egitim camiasina hem de tüm Boyabatlilara sosyal tesis, ögretmenevi olarak hizmet verecek." dedi.

Su anda Halk Egitim Merkezi ve Ögretmenevi olarak hizmet veren binalarin da 2-3 aylik süre içinde yikilacagina isaret eden Mavis, bu alana yapilacak halk egitim merkezi binasinin ihalesini 3 ay içinde tamamlayacaklarini kaydetti.

Boyabat top sahasi olarak bilinen Mezarlik mevkisindeki sahanin da ihalesinin hazir oldugunu aktaran Mavis, sunlari söyledi:

"Bir ay içinde 3 bin kisilik kapali tribünü, dogal çimi, aydinlatmasi, soyunma odalari, hakem odalari ile çok güzel bir stat insa edecegiz. Yine Boyabat Hükümet Konagi ve Belediye binasi çalismalari devam ediyor. 3-5 ay içinde çalismalar tamamlanmis olacak. Boyabat'imiz için güzel isler yapiyoruz. Boyabat güçlü bir çeltik, güçlü bir tarim ilçesi. Haliyle çeltik üreticilerimizin her geçen gün ihtiyaçlari problemleri oluyor, onlari da degerlendirecegiz. Yaptiklarimizi, yapamadiklarimizi hep birlikte konusacagiz. Elimizden gelen katkilari muhtarlarimiza saglayacagiz."

Toplantiya Belediye Baskani Sefik Çakici, AK Parti Ilçe Baskani Mustafa Yaylaoglu, Il Genel Meclisi üyeleri Mustafa Demircan, Isa Bagci ve Ridvan Mete katildi.

Kaynak: AA