Gaziantep'teki Motosiklet Tutkunlari, Gaziler Günü Dolayisiyla Kenti Turladi

Gaziantep'te bir araya gelen 70'nin üzerinde motosiklet tutkunu, 19 Eylül Gaziler Günü dolayisiyla sehir turu atti.

Sahinbey Belediyesi ve Türkchopper Motosiklet Kulübü Gaziantep Subesi is birliginde gerçeklestirilen etkinlikte, yaklasik 70 motosiklet tutkunu Sahinbey Kongre ve Sanat Merkezi önünde bulustu.

Polislerin güzergahta aldigi önlemler esliginde hareket eden katilimcilar, Akkent, Karatas, Binevler, Özdemirbey, Düztepe mahallelerini geçerek Yesilvadi Millet Bahçesi'ne kadar motorsiklet sürdü.

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu'nun motosiklet sürerek eslik ettigi grubun bazi üyeleri de gazileri motosikletine bindirdi, sehir turu attirdi.

Tahmazoglu, etkinlik öncesi gazetecilere yaptigi açiklamada, gazilerin cani pahasina vatan topraklarini korumak için mücadele ettigini belirterek, "Bu anlamda gazilerimiz adina farkindalik olusturmayi hedefliyoruz." dedi.

Türkchopper Motosiklet Kulübü Gaziantep Subesi Baskani Sedat Durgun ise Gaziantep'in yani sira Kahramanmaras ve Kilis'ten katilimcilarin bulundugunu ifade ederek "Gazilerimiz için bu sürüsü yapmaktan gurur duyuyoruz. Onlarla birlikte vakit geçirecegiz. Onlari mutlu etmeyi amaçliyoruz." diye konustu.

Kaynak: AA