Vali, Bir Günde 147 Vatandasi Dinledi

Ordu Valisi Tuncay Sonel, vatandaslarin istek ve taleplerini dile getirdikleri Halk Günü toplantilarini sürdürüyor.

Vali, Bir Günde 147 Vatandasi Dinledi
Valilik Toplanti Salonunda gerçeklestirilen Halk Günü toplantisinda vatandaslarla tek tek görüsen Vali Tuncay Sonel, saglik, is, yardim gibi birçok konuda kendisine iletilen talep, sikâyet ve sikintilara aninda çözüm bulurken, toplantida hazir bulunan ilgili kurum müdürlerine de vatandaslarin ilettigi sorunlarin çözümü noktasinda gerekli talimatlari verdi.

Korona virüs tedbirlerinin gözetilerek gerçeklestirildigi Halk Günü toplantisinda toplam 147 vatandasi dinleyen ve ilettikleri sorunlarina aninda çözüm bulmaya çalisan Vali Tuncay Sonel, "Halk gününe katilan tüm vatandaslarimizin bizlere iletmis oldugu her türlü sorunlarina hizli bir sekilde çalisma arkadaslarimizla birlikte çözüm üretmeye gayret ediyoruz. Valiligimizin kapisinin herkese açik oldugunun buradan bir kez daha altini çizmek istiyorum” diye konustu.

Yelda Rahmani, Medine Rahmani Kardesler, Kanada’da yasayan kuzenleri Sofia ve Zora Rahmani ile birlikte bugün Halk Günü’ne katilarak Vali Tuncay Sonel ile tanismak istediklerini söyleyince Vali Sonel, gençlerin tanisma istegini hemen yerine getirerek, Rahmani ailesiyle makamda bir süre sohbette bulundu.

Halk Günü toplantisinin yani sira kendisini ziyarete gelen vatandaslari da makaminda agirlayan Vali Tuncay Sonel, “Vatandaslarimizin derdine derman olmaya çalisiyoruz. Devletimiz her zaman sizlerin yaninda” dedi.

Vali Tuncay Sonel, Halk Günü toplantisina katilan ailelerin çocuklarini da unutmayarak, onlarla yakindan ilgilendi. Çocuklara çesitli hediyeler vererek onlari sevindirdi.
Kaynak: İHA