Kartepe Yüzme Havuzunda Kayitlar Basladi

Kocaeli Büyüksehir Belediyesi tarafindan yapilarak Kartepeliler’in hizmetine sunulan Kartepe Sehit Mahmut Demirel Yari Olimpik Yüzme Havuzu’nda kayitlar basladi.

Kartepe Yüzme Havuzunda Kayitlar Basladi
Kartepe Sehit Mahmut Demirel Yari Olimpik Yüzme Havuzu’nda Sali, Çarsamba, Persembe, Cuma, Cumartesi günleri yedi, Pazar günleri alti seans olarak hizmet verilecek. Yüzme havuzunda yüzme kurslarinin yani sira fitness bransi da yer aliyor. Alti kulvardan olusan yüzme havuzunda ayni anda pandeminden dolayi 50 kisi havuzdan faydalanabilecek. 20 personelle hizmet verilen yüzme havuzunda 4 bay, 4 bayan yüzme egitmeni, 2 bay, 2 bayan fitness egitmeni tarafindan egitim verilecek.

Kartepe Belediyesi egitmenleri tarafindan 5-12 yas grubuna, 12 yas ve üzerine ve yetiskinlere hizmet verilecek. 12 yas alti çocuklar yetiskin velisi ile havuza girebilecek. Kartepe Sehit Mahmut Demirel Yari Olimpik Yüzme Havuzu’nda pandemi kurallarina titizlikle uygulanacak. Otomasyon sistemi ile havuz ilaçlanirken, havuza kayit olanlar HES kodu ile hizmet alabilecek.
Kaynak: İHA