Isparta'da Yakalanan 8 Hirsizlik Süphelisinden 1'I Tutuklandi

Isparta’da polis, farkli hirsizlik olaylariyla ilgili yaptigi çalisma sonucunda 8 süpheliyi yakaladi. Adliyeye sevk edilen süphelilerden 1’i tutuklanirken, 7’si adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü Hirsizlik, Oto Hirsizlik, Yan-Dol Büro Amirligi ekipleri 6-13 Eylül tarihleri arasinda kent genelinde meydana gelen “Evden Hirsizlik, Konut Dokunulmazliginin Ihlali, Otodan Hirsizlik ve Mabetten Hirsizlik” olaylari ile ilgili çalisma baslatti. Yapilan çalismalarda4 ayri evden hirsizlik olayi ile ilgili 2, mabetten hirsizlik, otodan hirsizlik olayi ile ilgili 1, iki ayri motosiklet hirsizligi olayi ile ilgili 4, is yerinden ve kurumdan hirsizlik olayi ile ilgili de 1 olmak üzere toplam 8 süpheli yakalandi. süphelilerden ele geçirilen suça konu malzemeler ise sahiplerine teslim edildi.

Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen süphelilerden M.S.A., tutuklanirken, N.U., M.U., B.R, M.K.E., A.E., Y.Ö.M., ve A.B.K. isimli sahislar adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Kaynak: İHA