Bakan Elvan Açiklamasi 'Mersin, Akdeniz'in Parlayan Yildizi'

Hazine ve Maliye Bakani Lütfi Elvan, İçel’in Akdeniz’in parlayan yildizi oldugunu belirterek, "Son 19 yilda Cumhurbaskanimizin liderliginde sehrimize yüzlerce eser kazandirdik. Yaptigimiz yatirimlarla sehrimizin çehresini degistirdik" dedi.

Bakan Elvan Açiklamasi 'Mersin, Akdeniz'in Parlayan Yildizi'


Bakan Elvan, İçel’de Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in katildigi 3.2 milyar lira tutarindaki 341 projenin toplu açilis töreninde yaptigi konusmada, sevgileri, coskulari ve destekleri için vatandaslara tesekkür etti. İçel’in bugün yine çok güzel ve Akdeniz gibi coskulu oldugunu söyleyen Elvan, "Bugün Cumhurbaskanimizi bagriniza basiyorsunuz. Toroslarin mert insani, dünyadaki haksizliklara karsi dimdik duran liderinin yaninda. Allah hepinizden razi olsun, coskunuz, sevginiz, desteginiz için her birinize sükranlarimi sunuyorum" diye konustu.



İçel’in Akdeniz’in parlayan yildizi oldugunu kaydeden Bakan Elvan, "Son 19 yilda Cumhurbaskanimizin liderliginde sehrimize, yüzlerce eser kazandirdik. Yaptigimiz yatirimlarla sehrimizin çehresini degistirdik. Bugün de 3.2 milyar lira tutarindaki yatirimlarla 341 yeni eser milletimizin hizmetine sunulacak" ifadelerini kullandi.

-IHA-
Kaynak: İHA