Tir, Çelik Kapli Yüklü Kamyona Arkadan Çarpti Açiklamasi 1 Sürücü Yaralandi

Kuzey Marmara Otoyolu Sariyer Demirciköy Mevkiinde seyir halinde olan tir, sürücüsünün direksiyon çelik yüklü kamyona arkadan çarpti. Çarpmanin etkisiyle tirin bariyerleri asarak sarampole düstü. Hurda yiginina dönen kamyon sürücüsü de, tirda sikisan sürücüyü yerinden çikardigini söyledi.

Tir, Çelik Kapli Yüklü Kamyona Arkadan Çarpti Açiklamasi 1 Sürücü Yaralandi
Kaza saat 22.00’da Kuzey Marmara Otoyolu Sariyer Demirciköy Mevkii 19. Viyadük girisi Edirne istikametinde meydana geldi. Mehmet Güler idaresindeki 34 EAU 898 plakali tir, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu önünde seyir eden Bilal Yigin’in idaresinde ki 34 BLL 506 plakali çelik yüklü kamyona arkadan çarpti.

Tir, bariyerleri asti sarampole yuvarlandi

Çarpma sonucu TIR, sag seritte bulunan bariyerlere çarparak sarampole düstü. Kaza sonucu tir sürücüsü yaralandi. Kaza sonrasi kamyon soförü Bilal Yigin, olayi Jandarma ve saglik ekiplerine haber verdi. Kazadan hemen sonra kamyon soförü Yigin, tir sürücüsünün emniyet kemerini çikarip araçtan disariya çikardi.

“Sirtimla çikardim onu, asagi indirdim”

Yasadigi kazayi anlatan Bilal Yigin, “Gebze’den Silivri’ye gidiyordum, saat 8 buçukta çiktim. Sag seritten devam ediyordum arkamda gördügüm arabaya sol aynadan baktigimda arkamdan hizli bir araç geliyordu. Ben ondan kaçmak için kendimi attim. Biraz yavasladim ben o bana vurdu köseden aldi, sürükledi buraya getirdi. Kendisi gitti, bariyerlerden asagi indi. Ondan sonra ben imdadi çektim. Gittim onun yanina kapiyi açtim aldim sirtimla çikardim onu, asagi indirdim” seklinde konustu.

Kaza yerine gelen saglik ekipleri tir sürücüsüne müdahalede bulunarak hastaneye sevk etti. Kaza ile ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA