Denizli'de 212 Milyon Liralik Rekor Ikramiyenin Talihlisi Merak Konusu Oldu

Çilgin Sayisal Loto ikramiyesinin isabet ettigi kuponun yatirildigi bayi Emrah Onaç: 'Esnaf arkadaslarimiz bile süpheyle bakar oldu birbirlerine. Ihtiyaç sahibi birine çikmasini diliyorum. Umarim parasini akillica kullanir'

Sans oyunu Çilgin Sayisal Loto'da dün yapilan çekiliste 212 milyon 285 bin 211 lira tutarindaki, Milli Piyango tarihinde bugüne dek verilen en yüksek ikramiyenin isabet ettigi kuponun Denizli'de yatirildiginin duyulmasi, kentte heyecana neden oldu.

Pamukkale ilçesi Atalar Mahallesi’nde kuponun oynandigi bayinin isletmecisi Emrah Onaç, sabah saatlerinde tabelasina "212 milyon lira bayimize çikmistir" yazisi asti.

Emrah Onaç, AA muhabirine, büyük ikramiye isabet eden kuponun kendi is yerinde yatirildigi için büyük mutluluk yasadigini söyledi.

Kuponun kendi bayisinden yatirildiginin duyulmasinin ardindan büyük ilgiyle karsilastiklarini ifade eden Onaç, "Çok büyük heyecan yasiyoruz. Bize çikmis kadar mutlu olduk." dedi.

Talihlinin kim olduguna dair hiçbir tahmininin bulunmadigini aktaran Onaç, "Insanlarda bu para bize çikmaz gibi bir algi vardi. Bu algiyi yok eden bir durum oldu. Sabahtan bu yana buraya gelenler birbirine süpheyle bakiyor. Insanlar kilik kiyafetlerine bakmaya basladi. 'Acaba ona mi çikti?' diye. Hatta esnaf arkadaslarimiz bile süpheyle bakar oldu birbirlerine. Ihtiyaç sahibi birine çikmasini diliyorum. Umarim parasini akillica kullanir." diye konustu.

Onaç'in kardesi Fatih Onaç ise ikramiye haberini aldiktan sonra telefonlarinin susmadigini, herkesin talihliyi merak ettigini dile getirdi.

Talihliyi merak edip bayiye gelen Hüseyin Tungut ise ikramiyenin Denizli’ye çikmasinin önemli oldugunu dile getirerek, "En azindan memleketimize insallah faydali bir is yaparlar. Ben de sürekli buradan oynuyorum ama arkadasimiz sansliymis. Hayirlisi olur." diye konustu.???????

Çilgin Sayisal Loto'nun dün yapilan çekiliste büyük ikramiye 9, 12, 20, 25, 41, 89 sayilarina isabet etmisti. Talihlinin, Milli Piyango tarihindeki bugüne dek verilen en yüksek miktar olan 212 milyon 285 bin 211 lirayi kazandigi duyurulmustu.

Kaynak: AA