Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odasi'ndan Sel Magdurlari Için AFAD'a Destek

Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odasi, sel felaketinden etkilenen vatandaslara destek olmak amaciyla Afet ve Acil Durum Müdürlügü'ne (AFAD) bagista bulundu.

Istanbul Valiligi'nden yapilan açiklamaya göre, Oda Baskani Göksel Ovacik ve beraberindeki heyet, Il AFAD Müdürü Gökhan Yilmaz'i ziyaret etti.

AFAD'in Hasdal Yerleskesi'nde gerçeklesen ziyarette heyet, sel felaketinden etkilenen vatandaslara destek olmak amaciyla yapilan 210 bin 800 TL'lik yardima ait makbuzlari Yilmaz'a teslim etti.

Yilmaz ziyarette, "Esnaf kardeslerimize duyarliligi ve hayirseverligi için tesekkür ediyorum. Ülke olarak insanimizin hayirseverligini bir kere daha göstermis oldunuz. Yasadigimiz afetler bize afetlerin her zaman her yerde olabilecegi gerçegini bir kere daha hatirlatti. Böyle durumlarda ülkemizin dayanismasini canli tutmak ve bunu gelecek nesillere aktarmak da önemli. Siz bu konuda çok önemli bir adim atmis oldunuz." ifadelerini kullandi.

Ovacik da Karadeniz'deki sel felaketinden etkilenen vatandaslara yardim amaciyla topladiklari miktari AFAD vasitasiyla bölgeye göndermek istediklerini belirterek, "Biz Özel Halk Otobüsleri olarak sorumlu ve dayanisma içinde olmamiz gerektigini hissediyoruz. Felaketten etkilenen vatandaslarimizin bir an önce sagliklarina kavusmasini diliyoruz. Maddi olarak bu zararlarin karsilanmasina katkimiz olursa ne mutlu bize." degerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA