Keçiören'deki Huzurevinde 60 Yasliya Dis Taramasi Yapildi

Ankara Keçiören Belediyesi Saglik Hizmetleri birimi dis hekimleri tarafindan huzurevindeki yaslilara yönelik gerçeklestirilen agiz ve dis taramasi neticesinde, agiz ve dis sagligi merkezlerinde tedavi edilmesi gereken yaslilara randevular alinarak tedavi süreçleri baslatildi. Tarama sirasinda yapilan tedavilerle ise birçok yasli agiz ve dis sagligina kavusturuldu.

Keçiören'deki Huzurevinde 60 Yasliya Dis Taramasi Yapildi
Keçiören Belediyesi Huzurevi’nde bulunan 60 yasli için dis bakim ve tedavi uygulamasi yaptiklarini belirten Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, “Huzurevimizdeki ana ve babalarimizin sagligini korumak ve onlara konforlu bir yasam sunmak için her türlü hizmeti veriyoruz. Onlar için yaptigimiz her bir hizmetin karsiliginda da Rabbim belediyemizi bereketlendiriyor” dedi.

“Çok sükür, herhangi bir yaslimizda vaka görülmedi”

Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, gerek pandemi döneminde gerekse pandemi sonrasinda yaslilarin sagligini korumak için huzurevinde birçok saglik taramasi yaptiklarini ve bu sayede herhangi bir olumsuzlukla karsilasmadiklarini belirterek, “Dünyanin birçok yerinde huzurevlerinde alinamayan önlemler nedeniyle birçok yasli hayatini kaybetti. Ama biz Keçiören Belediyesi olarak hizli davrandik, diger kurumlarimizdan da hizli davrandik ve tedbirlerimizi aldik. Çok sükür, herhangi bir yaslimizda vaka görülmedi. Yaslilarimiz asilarini düzenli bir sekilde oldular. Simdi de daha konforlu bir yasam için agiz ve dis sagligi anlaminda tedavilerini sürdürüyoruz. Rabbim burada bulunan asirlik çinarlarimizi basimizdan eksik etmesin” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA