Türk Metal Sendikasi Biga 1 Nolu Subesi Olagan Genel Kurulu Yapildi

Türk Metal Sendikasi Biga 1 Nolu Subesinin 4. olagan genel kurulu yapildi.

Kösdere Aktivite Merkezinde düzenlenen genel kurula katilan genel baskan yardimcisi Uysal Altindag, burada yaptigi konusmada, Türk Metal Sendikasi'nin üye sayisinin her geçen gün arttigini söyledi.

Sendikaciligin bisiklet sürmek gibi oldugunu ifade eden Altindag, "Pedal çevirmeyi birakirsaniz bir süre sonra yavaslar sonra durur ardindan da düsersiniz. Iste bu anlayisla hiç durmadan çalisan sendikamiz bugün 215 bin üye sayisi ile Türkiye'nin metal is kolundaki en büyük sendikasi olma özelligini göstermistir. Bizde salgin döneminde hiç bos durmadik. Bölgelerimizde 60 civarinda is yerinde örgütlendik. Yaklasik 15 bine yakin arkadasimizi ailemize kattik. 70 civarinda is yerimizde toplu is sözlesmesi yaptik. Imzaladigimiz bu sözlesmeler üyelerimiz arasinda büyük bir mutlulukla karsilandi. Emek en yüce degerdir. Herkes eve kapanmisken biz sagligimizi hiçe sayarak ülkemiz ve is yerlerimiz için çalismaya devam ettik." dedi.

Mevcut baskani Osman Akkurt'un güven tazelegi genel kurula Biga Belediye Baskani Bülent Erdogan, Belediye Baskan Yardimcisi Sitki Keçeci, IÇDAS Direktörü Fuat Erkan Tekin ile sendika üyeleri katildi.

Kaynak: AA