AK Parti Mugla Milletvekili Gökcan, Yangin Bölgesinde Açiklamada Bulundu Açiklamasi

'Havada uçak, helikopter göremeyen ve görmek istemeyen muhalefet kafasini kaldirip gökyüzüne baksin. Göremiyorsa göz doktoruna gitsin'

AK Parti Mugla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, havada uçak, helikopter göremeyen ya da görmek istemeyen muhalefetin kafasini kaldirip gökyüzüne bakmasi gerektigini belirtti.

Gökcan, Mentese ilçesine orman yanginin sürdügü Kozagaç Mahallesi'nde düzenledigi toplantida, yangin çiktigi ilk saatten itibaren yogun bir müdahale yapildigini söyledi.

Yanginin çiktigi ilk saatten itibaren sahada olduklarini belirten Gökcan, 10 bin personel, 2 bin araç ile yanginla mücadele edildigini dile getirdi.

Gönüllü vatandaslarinda yardimci oldugunu vurgulayarak söyle konustu:

"Türkiye seferber oldu. Devlet, millet kaynasmasi ve isbirligiyle bu yanginlarin da üstesinden gelecek güce sahibiz. Tek bir hemserimiz dahi magdur etmedik, etmeyecegiz. Vatandaslarimizin yaralarini en hizli biçimde saracagiz. Yanan tüm alanlarimiz en hizli biçimde agaçlandirilacak. Bazi sorumsuz muhalif siyasetçiler veya sosyal medya silahsörleri yanan alanlarin imara açilacagi, oteller yapilacagi yalanina sariliyor. Onlarin söyledigi yalanlari yüzlerine çarpacagiz. Onlari yine utandiracagiz. Yanan alanlarin imara açilacagi veya rant saglanacagi gibi iddialar asilsiz, yalan ve maksatli açiklamalardir. Yanan tüm alanlarimizi hizlica agaçlandiracagiz. AK Parti olarak Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan liderliginde vatan topraklarimizi fidanlarla bulusturduk, bulusturmaya da devam edecegiz."

Yangina yogun sekilde havadan da müdahale edildigine dikkati çeken Gökcan, "Havada uçak, helikopter göremeyen ve görmek istemeyen muhalefet kafasini kaldirip gökyüzüne baksin. Göremiyorsa göz doktoruna gitsin. Provakatif açiklamalar akil tutulmasidir. Hayatlarini tehlikeye atan orman teskilatimiza ve bu ugurda hayatini kaybeden Sahin kardesimize hakarettir. " diye konustu.

Kaynak: AA