Narkotik Köpegi 'Tony' Uyusturucu Dolu Bavulu Buldu

Samsun Il Emniyet Müdürlügü’nün yaptigi tanitim günleri etkinliginde 6 bavul arasinda uyusturucu olan bavulu bulan narkotik köpegi ‘Tony’nin gösterisi begeni topladi.

Narkotik Köpegi 'Tony' Uyusturucu Dolu Bavulu Buldu
4-5 Agustos 2021 tarihinde Atakum ilçesi Çobanli Iskelesi Meydani’nda, Samsun Büyüksehir Belediye Baskanligi tarafindan kurulan Açik Sahne Yaz Etkinlikleri kapsaminda Il Emniyet Müdürlügünce tanitim günlerinin ilki yapildi. Il Emniyet Müdürlügü tanitim günleri çerçevesinde, Toplum Destekli Polislik Sube Müdürlügü, Asayis Sube Müdürlügü, Çevik Kuvvet Sube Müdürlügü, Insansiz Hava Araçlari Büro Amirligi, Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü, Olay Yeri Inceleme Sube Müdürlügü Siber Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ve Trafik Denetleme Sube Müdürlükleri stantlarini açarak yapmis olduklari çalismalar hakkinda bilgilendirme yapti. Ayrica, Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügünce (Köpek Gösterisi) ve Deniz Limani Sube Müdürlügünce (Kurbaga Adam ve Cankurtaran Ekipleri) gösterisi yapildi. Narko köpegi Tony’nin yaptigi gösteri büyük begeni topladi.

Programin açilisinda konusan Samsun Il Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, “176 yillik tarihe sahip Türk Emniyet Teskilati’nin ülkenin güvenlik huzurunu saglamak için her geçen büyümekte ve güçlenmektedir. Her türlü suç odagina kadar büyük bir mücadele ortaya koyan teskilatimiz, nitelikli personeli, yüksek standartli teknik alt yapisi ve donanimiyla yeni hedeflere kararlilikla yürümektedir. Bu dogrultuda her geçen gün artan performansiyla gelisim, degisim ve dönüsüm esasli egitimlerimizi sürdürürken diger yandan da vatandaslarimizin güvenlik hizmetlerine katilimini önemsiyoruz. Dolayisiyla teskilatimizin görevlerinde tam bir basariyla ulasmasi için vatandaslarimizin destegi bizim için vazgeçilmez birer unsurdur. Özellikle bir takim projelerimiz öne çikiyor. Siddete maruz kalan kadinlarimizin tek bir tusla ekiplerimize ulastigi KADES, uyusturucu illetinin gençlerimizi zehirlemesini engellemek amaciyla hayata geçirilen ‘Uyuma’ uygulamasi ve ‘En iyi Narkotik Polisi Anne’ uygulamasi, çevre ve hayvanlari korumak için ‘HAYDI’ uygulamalari, suç ve suçluyla mücadelede vatandas polis isbirligi açisindan önem arz etmektedir. Tüm vatandaslarimizin bu uygulamalari telefonlarina indirip, ihtiyaç duymalari halinde kullanmalari arzu ettigimiz bir sonuçtur” dedi.

Etkinlikte ayrica Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dagli, Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, Il Emniyet Müdürümüz Dr. Ömer Urhal esliginde il protokolünün de katilimi ile stantlara ziyaret gerçeklestirdi.
Kaynak: İHA