Saglik Bakanliginin Kovid-19 Asilama Kampanyasi Ünlülerin Destegiyle Devam Ediyor

Bakan Fahrettin Koca, 'Kollari Siviyoruz' sloganiyla yürütülen asilama kampanyasi için hazirlanan, oyuncu Demet Akbag ile sarkici Sertab Erener'in yer aldigi kamu spotunu paylasti Demet Akbag: 'Asi olmayi ihmal etmeyelim. Sadece kendimizi degil, tanimadigimiz insanlari da hastaliktan koruyalim' Sertab Erener: 'Ne hastanelerimiz dolsun ne de sahnelerimiz bos kalsin. Çözüm basit ve kesin. Ancak siramiz gelince asi yaptirarak özledigimiz normallere dönebiliriz'

Saglik Bakanliginca, Kovid-19'la mücadele için yürütülen asilama kampanyasi kapsaminda oyuncu Demet Akbag ile sarkici Sertab Erener'in yer aldigi kamu spotu hazirlandi.

Saglik Bakani Fahrettin Koca, Twitter hesabindan, "Kollari Siviyoruz" sloganiyla yürütülen Kovid-19 asilama kampanyasi kapsaminda hazirlanan, Akbag ile Erener'in vatandaslari asi olmaya çagirdigi kamu spotunu paylasti.

Akbag, kamu spotunda, "Uzun bir süredir tüm dünya pandemiyle savasirken doktorlar, hemsireler, saglik çalisanlari, konunun uzmanlari fedakarca çok büyük mücadeleler verdiler. Bu mücadeleye asi olarak biz de katkida bulanabiliriz. Asi olmayi ihmal etmeyelim. Sadece kendimizi degil, tanimadigimiz insanlari da hastaliktan koruyalim." ifadelerini kullandi.

Erener ise "Ne hastanelerimiz dolsun ne de sahnelerimiz bos kalsin. Çözüm basit ve kesin. Ancak siramiz gelince asi yaptirarak özledigimiz normallere dönebiliriz." dedi.

Saglik Bakanliginin asilama çalismalarinin genis kesimlere ulasmasi için "Kollari Siviyoruz" sloganiyla yürütülen kampanyada Haluk Bilginer, Sener Sen, Candan Erçetin, Okan Bayülgen, Ezgi Mola, Cem Yilmaz, Kivanç Tatlitug, Ahmet Özhan, Ilber Ortayli, Zeynep Bastik, Sevcan Orhan, Acun Ilicali ve Cedi Osman kamera karsisina geçerek toplumu asi olmaya davet etmisti.
Kaynak: AA