Mugla'da Afetzede Ögrencilere Kirtasiye Yardimi Yapildi

Mugla’da orman yanginlarindan zarar gören afetzede ögrencilere Il Milli Egitim Müdürlügü tarafindan kirtasiye yardiminda bulunuldu.

Mugla'da Afetzede Ögrencilere Kirtasiye Yardimi Yapildi


Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in ve Milli Egitim Bakani Mahmut Özer’in talimatlari dogrultusunda, Mugla Il Milli Egitim Müdürü Emre Çay tarafindan kirtasiye seti yardimlari afetzede ögrencilere ulastirildi.

Orman yanginlari ile topyekun mücadele edilen Mugla’da, devlet ve millet el ele vererek yaralar sarilmaya devam ediliyor. Bu kapsamda Mentese, Marmaris, Köycegiz, Kavaklidere ilçelerinde yangindan etkilenen ögrencilere, kirtasiye seti yardimi gerçeklestirildi.



Il Milli Egitim Müdürü Emre Çay, Mentese Ilçe Milli Egitim Müdür vekili Eylen Terzi, sube müdürleri ve Kozagaç Mahalle Muhtari Kadir Gümüs esliginde, Kozagaç Mahallesi’nde yangindan etkilenen ögrencilerle bulustu. Ögrenciler ve aileleriyle sohbet edip geçmis olsun dileklerinde bulunan Il Müdürü Çay, afetzede ögrencilere kirtasiye seti vererek ögrencilerin sevincine ortak oldu. Her türlü destegi vermeye hazir olduklarini belirten Il Müdürü Çay, ögrencilere yeni egitim ögretim yilinda basarilar diledi.

Orman Isletme Sefliginde görev yapan personeli yerinde ziyaret eden Çay, orman yangininda müdahalede cani pahasina yürüttükleri zorlu görevden ve özverili çalismalarindan dolayi herkese tesekkür etti.

Yardim etkinligi, yangin afetinden etkilenen ilçelerde es zamanli olarak yürütüldü. Mugla’nin farkli noktalarinda yapilan kirtasiye setleri dagitimina; Marmaris’te Il Mili Egitim Müdür Yardimcisi Serap Aksel ve Marmaris Ilçe Milli Egitim Müdürü Züleyha Aldogan, Köycegiz’de Il Mili Egitim Müdür Yardimcisi Hasan Arslan ve Köycegiz Ilçe Milli Egitim Müdürü Fazil Karabag, Kavaklidere’de Il Mili Egitim Müdür Yardimcisi Ferman Akbulut ve Kavaklidere Ilçe Milli Egitim Müdürü Nuray Kabas eslik ederken, çocuklarin gözlerindeki sevinç görülmeye degerdi.
Kaynak: İHA