Deprem Aninda Marketteki Raflardan Ürünler Böyle Yere Düstü

Kütahya’nin Altintas ilçesinde meydana gelen ve Afyonkarahisar’da hissedilen 5.0 büyüklügündeki deprem aninda bir marketteki raflardaki ürünlerin devrilme ani güvenlik kameralarina yansirken, bir market çalisaninin ise sarsinti esnasinda ayakta olmasina karsi adeta sok yasayip donakalmasi ise anbean kayit altina alindi.

Deprem Aninda Marketteki Raflardan Ürünler Böyle Yere Düstü
Deprem Afyonkarahisar kent merkezi ile birlikte Suhut ilçesinde de hissedildi. Deprem aninda sarsintinin siddeti ile ilçedeki bir marketteki raflardan ürünlerin devrilip, yere düstügü anlar anbean güvenlik kameralarina yansidi. Görüntülerde sampuanlar basta olmak üzere raflardaki çesitli ürünlerin yere düstügü görülüyor.

Ilçedeki bir baska marketin güvenlik kamerasina yansiyan görüntülerde ise yaglarla dolu olan raflarin sallandigi ve bir is yeri çalisaninin ise adeta soka girerek sarsinti bitene kadar ayakta olmasina ragmen hareket etmeden bekledigi dikkatlerden kaçmadi. Sarsinti aninda market çalisanin adeta donakaldigi anlar saniye saniye güvenlik kameralarina yansidi.

Öte yandan, market çalisani Ismail Saritas ise deprem aninda korktuklarini ve raflardaki bir çok ürünün devrildigini ifade etti.

Kaynak: İHA