Bilecik'ten Baska Illere Atanan Idareciler Için Veda Yemegi Düzenlendi

Bilecik'te, Mülki Idare Amirleri Atama Kararnamesi ile baska illere atanan vali yardimcilari ve kaymakamlar ile Jandarma Egitim Komutani için veda yemegi düzenlendi.

Vali Vekili Yunus Fatih Kadiroglu, Jandarma Egitim Komutanligi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen programda, meslektaslarina yeni görev yerlerinde basarilar diledi.

Kadiroglu, "Mesai arkadaslarimiz, Bilecik'te görevlerini tamamlayarak, yeni görev yerlerinde kamu hizmetine devam edecekler. Kendilerine görev yaptiklari süre içinde yapmis olduklari hizmetlerden dolayi tesekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatlarinda ve yeni görev yerlerinde huzurlu, saglikli çalisma ortami diliyorum. Komutanimiz da önemli bir göreve atandi. Kendisine yeni görevinde basarilar diliyorum." dedi.

Vali yardimcilari ve kaymakamlar da Bilecik'ten güzel duygularla ayrildiklarini ifade etti.

Konusmalarin ardindan Kadiroglu, Jandarma Egitim Komutanligindan Bursa Il Jandarma Komutanligina atanan Tuggeneral Recep Yalçinkaya, Vali Yardimciligindan Yenisehir Kaymakamligina atanan Rahmi Köse, Vali Yardimciligindan Istanbul Valiligi Hukuk Müsavirligine atanan Mustafa Yüksel Karadag, Bozüyük Kaymakamligindan Balikesir Ayvalik Kaymakamligina atanan Hasan Yaman, Pazaryeri Kaymakamligindan Adana Aladag Kaymakamligina atanan Berker Çirak ve Inhisar Kaymakam Vekili, Kaymakam Adayi Okan Ayaz'a hediyeler verdi.

Veda yemegine, Il Jandarma Komutani Albay Muzaffer Yalçin, Il Emniyet Müdürü Ertugrul Namal ve ilçe kaymakamlari katildi.

Kaynak: AA