Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun'un 'Hos Geldiniz' Mesaji

Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, YKS 2021 tercih sonuçlarinin açiklanmasinin ardindan Bartin Üniversitesindeki programlara yerlesme basarisi gösteren ögrenciler için tebrik mesaji yayimladi.

Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun'un 'Hos Geldiniz' Mesaji
Bartin Üniversitesini tercih ederek programlara yerlesme basarisi gösteren ögrencileri ve ailelerini tebrik eden Rektör Uzun, “Yaptigi çalismalarla saygin bir noktada bulunan Bartin Üniversitesi, gelecegi hedefleyen ögrencilerimiz için iyi bir baslangiç olacaktir. Yaptiklari tercihlerle ‘Bartin Üniversitesi ailesine’ katilma basarisi gösteren tüm ögrencilerimize ‘hos geldiniz’ demek istiyorum” dedi.

Rektör Uzun, bir yüksekögretim kurumu olarak en temel önceliklerinin daima ögrenciler oldugunu aktardigi mesajinda su ifadelere yer verdi:

“Sevgili Ögrencilerimiz; Bir yüksekögretim kurumu olarak en temel önceligimiz daima sizlersiniz. Akademik ve idari insan kaynagimiz, sürdüreceginiz tüm egitim-ögrenim faaliyetlerinde yaninizda olacaktir. Sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerin yani sira ögrenmenin sadece dersliklerle sinirli olmadigi ekosistemimizle de gelisiminiz öncelenecektir. Bu büyük ailenin bir üyesi olarak ve birbirimizden ögrenerek ülkemizi daha müreffeh yarinlara birlikte tasiyacagiz. ‘Seyircisi degil, odaginda ol’ anlayisiyla gelecege yine birlikte yürüyecek, birlikte basaracagiz. Bartin Üniversitesi ailesine hos geldiniz.”
Kaynak: İHA