30 Agustos, Sehitkamil'de Coskuyla Kutlandi

Sehitkamil Belediyesi tarafindan 30 Agustos Zafer Bayrami kutlama etkinlikleri çerçevesinde Sehitkamil Vadi Park’ta organize edilen program, her yastan katilimcinin büyük ilgisini gördü. Programa, Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu da katilim sagladi.

30 Agustos, Sehitkamil'de Coskuyla Kutlandi
Sehitkamil Belediyesi, 30 Agustos Zafer Bayrami dolayisiyla Sehitkamil Vadi Park’ta kutlama programi organize etti. Sehitkamil Sanat Merkezi egitmenleri, 30 Agustos Zafer Bayrami’na özel konser verdi. Seslendirilen sarkilara ellerinde bayraklarla eslik eden katilimcilar, isikli lazer gösterisini heyecanla takip ettiler. Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, yogun ilgi gören programda kendisiyle fotograf çekinmek isteyen vatandaslarla bol bol hatira fotografi çekindi.

Programda katilimcilara hitaben konusan Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, su ifadeleri kullandi:

“99 yil önce bu topraklari vatan olarak bize birakmak üzere hayatlarini seve seve feda eden sehitlerimizi rahmet ve minnetle aniyorum. Basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm sehitlerimizin manevi huzurunda hepinizi saygiyla selamliyorum. Ben, öncelikle tüm alkislarinizi ekip arkadaslarim için rica ediyorum. Burada icraci olan hocalarimiz, Sehitkamil Sanat Merkezi’nde görev yapan hocalarimiz. Sehitkamil Belediyesi olarak sizlerin emanetini en düzgün sekilde ve yerinde kullanabilmek adina kendi imkanlarimizla bu etkinlikleri yaptik. Burada ses düzenini saglayan teknik ekibimizden, bu organizasyonun organizatörlügünü yapan Kültür Müdürlügümüzden her kademedeki arkadaslarimiza tesekkür ediyorum. Ben, bugün programimiza katilim gösterdiginiz için sizlere de ayri ayri tesekkür ediyorum. 30 Agustos Zafer Bayramimizi kutluyor, hepinizi saygiyla selamliyorum.”
Kaynak: İHA