Rehberlik Ve Psikolojik Danismanlik Mezunlari, Ögrenciler Tarafindan Düzenlenen Törenle Ugurlandi

Bayburt Üniversitesi Egitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danismanlik ögrencileri mezuniyet coskusu yasadi.

Rehberlik Ve Psikolojik Danismanlik Mezunlari, Ögrenciler Tarafindan Düzenlenen Törenle Ugurlandi
Rehberlik ve Psikolojik Danismanlik Ana Bilim Dali mezunu ögrencileri tarafindan düzenlenen ‘Veda Bulusmasi’ Bayburt Yeni Sehir Parki Amfi Tiyatro alaninda gerçeklestirildi.

Programa; Bayburt Üniversitesi Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Ali Savas Bülbül, Egitim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Sedat Maden, akademisyenler ile ögrenciler ve aileleri katildi.

Veda bulusmasinda bir konusma yapan Egitim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Sedat Maden; “Sevgili gençler; hepiniz, Bayburt Üniversitesi Egitim Fakültesinde alaninda uzman hocalarimizin bilgi ve tecrübesiyle yogruldugunuz. Her birinizin millî ve manevi degerlere sahip; alanina hâkim 21. yy. becerilerine sahip problem çözebilen, yapici, is birligi içinde çalisabilen, isini ask ve sevgiyle yapabilecek iyi ve kaliteli birer ögretmen olarak yetistirildiginize dair inancimiz tamdir. Egitim Fakültesi mezunu, ögretmenlik yapmis bir akademisyen olarak buna gönülden inaniyorum. Tüm meslekler kiymete haizdir. Ancak ögretmenlik apayri bir degerdedir. Çünkü ögretmenler toplum mimarlaridir. Yeni nesillerin önünde rol modeldir. Çocuk ve gençlerimizin iyi ve dogruya evrilmesinde toplumun rehberi ögretmenlerdir. Bundan sonra biz de sizlerle ilgili iyi ve hayirli haberler almaktan memnuniyet duyacagiz. Kapimiz sizlere her zaman açik olacak. Her birinizi basarinizdan dolayi tebrik ediyorum. Yolunuz bahtiniz açik olsun.” dedi.

Konusmalarinin ardindan; derece elde eden ögrencilere plaket ve basari belgeleri takdim edildi.

Program, toplu fotograf çekimi ve ögrencilerin büyük bir coskuyla keplerini havaya atmasinin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA