Incetoprak Açiklamasi 'Devraldigimiz Bu Bayragi Zirveye Tasimak Için Var Gücümüzle Çalisacagiz'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Il Baskani Adnan Incetoprak, düzenledigi basin toplantisinda; “Küskünlük ve darginliklari bir kenara birakarak, bu davaya hizmet etmek herkes bu çatinin altinda yer alacaktir” dedi.

Incetoprak Açiklamasi 'Devraldigimiz Bu Bayragi Zirveye Tasimak Için Var Gücümüzle Çalisacagiz'


MHP Kayseri Il Baskanligi’nda basin mensuplari ile bir araya gelen Adnan Incetoprak’a, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP’li Belediye Baskanlari, ilçe baskanlari ve parti üyeleri eslik etti. Kendilerine verilen görevler için çizgilerinden hiç sapmadan gece gündüz heyecanla çalisacaklarini söyleyen Adnan Incetoprak, “Geçen hafta itibariyle MHP Genel Merkezimizde, Genel Baskanimiz Devlet Bahçeli tarafindan Kayseri Il Baskanligi görevi sahsima tevdi edildi. Bu bayrak yarisinda genel baskanimizin bizlere görev vermesi bizleri gururlandirmistir. Teskilatin içerisinden gelen, dönem dönem verilen tüm görevleri çizgimizden hiç sapmadan yapmak için gece gündüz nasil bu davaya hizmet ettiysek yine ayni ruh ve heyecanla bu görevi yapmak için genel baskanimiza söz verdik. Milliyetçi Hareket bu ülkenin mihenk taslarindan birisidir. Bizlerle bu yolda genel merkezimizin misyonu ve liderimiz Devlet Bahçeli’nin tecrübeleri isiginda görevimizi yerine getirecegiz. Burasi hizmet makamidir. Kirginlik, küskünlük ve darginlik kaldirmayacak bir makamdir. Teskilatimizin kapisi bu davaya gönül vermis ve bu vatanda tas üstüne tas koymak isteyen herkese açiktir. Küskünlük ve darginliklari bir kenara birakarak, bu davaya hizmet etmek isteyen herkes bu çatinin altinda yer alacaktir” dedi.



Birlestirici ve kucaklayici bir ruhla devraldiklari bayragi ayni heyecanla zirveye tasimak için var güçleriyle çalisacaklarini belirten Incetoprak, “Genel Baskanimiz Devlet Bahçelinin emir ve talimatlari dogrultusunda Cumhur Ittifaki’nin ruhuna bagli olarak çalismalarimizi sürdürecegiz. Yeni bir ruhla, yeni bir heyecanla birlestirici, kucaklayici bir yönetim anlayisi ile devraldigimiz bu bayragi zirveye tasimak için var gücümüz ile çalisacagiz. Kayseri Il Teskilatimiz bundan sonraki dönemde yapacagi tüm çalismalari sizlerle en ince ayrintisina kadar paylasarak, istisare noktasinda yine sizlerle temas halince olacagiz. Rabbim bizleri korktuklarimizdan emin, umduklarimizdan da nail eylesin” ifadelerini kullandi.

Incetoprak, 30 Agustos Zafer Bayramiyla da ilgili olarak, "30 Agustos Baskomutanlik Meydan Muharebesinin 99’uncu yil dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk basta olmak üzere kahraman ecdadimizi, aziz sehitlerimizi, Milli Mücadelenin bütün cesaret ce hamiyet timsallerini rahmetle, minnetle ve hürmetle aniyorum. Zaferimiz kutlu olsun" diye konustu.



Toplantiya katilan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da, “Partimiz içerisinde kimin ne zaman görev yaptiginin bir önemi yok ama Milliyetçi Harekat Partisi’ne bu dönemde kim faydali olabilir diye istisare edildiginde çok genis tabanli bir liste olustu. Adnan Baskanim da listesiyle birlikte yeni dönemde Kayseri’de Milliyetçi Hareket Partisi’ni daha üst seviyelere tasiyabilme adina bir mücadele örnegi verecek” dedi.

Kaynak: İHA